2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اینکار نامزدم

156 بازدید | 21 پست

نامزدم اصلا و ابدا اجازه نمیده هیچ عکسی حتی اگه خیلی کم معلوم باشه استوری کنم یا بزارم پروفایلم

و خب حتی وقتی میگم وقتی به هم رسیدیم و عقد کردیم عکس دونفره بگیریم استوری کنیم میگه عمرا 

اینم بگم که خودخواه و کنترلگر نیست فقط روی یه سری چیزا حساسه و منم خودم خیلی جاها محدودش میکنم هرجا بخواد بره و کاری کنه محدودیت دارم کنترل میکنم

بنظرتون این رفتارش ایرادی داره؟ شما بودین چیکار میکردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیرون ، باشگاه ، گردش با دوستات اینارو تنهایی اجازه میده بری دیگه؟دانشگاه یا تحصیل و کار چی؟

بیرون اجازه میده مشکلی نداره ولی خب یه سری جاها با دوستام اجازه نمیدم ولی خب اونجاهارو حق میدم 

بیرون اجازه میده مشکلی نداره ولی خب یه سری جاها با دوستام اجازه نمیدم ولی خب اونجاهارو حق میدم

یه سری جاها مثلا کجا؟

رستوران و کافه اینا اوکیه؟

تحصیل یا کار و رانندگی چی؟

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

اره اونجاهاکهمثلا بیرون شهر و..

خب پس اوکیه

بنظرم حالا دوتا عکسم نزاری هیچ اتفاقی نمیوفته

من نمیزارم هیچ اتفاقی هم نمیوفته

مهم اینه که آرامش دارم

البته خودمم مایل نیستم سر این موضوع چونه بزنم باهاش

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

خب پس اوکیهبنظرم حالا دوتا عکسم نزاری هیچ اتفاقی نمیوفتهمن نمیزارم هیچ اتفاقی هم نمیوفتهمهم اینه که ...

اره منم نمیزارم خیلی برام مهم نیست عادی شده دیگه ولی خب فکرکردم نکنه کنترل کردن زیادی باشه اینکارش

ببین اگه واقعا روی بیرون رفتن و لباس پوشیدن گیر نیست یابد دل نیست موردی نداره باهاش مدارا کن پیجت رو خصوصی کن و به خواستش احترام بزار اینا واسه اوایل رابطه کمکم این حساسیتش با شناخت شخصیتت کم میشه تو نمیدونی چرا روی این موضوع حساسه شاید یه دلیلی واسش داره بعد ها اینا درست میشه