2777
2789
عنوان

همسرم گفت بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 4448 بازدید | 117 پست

خوب بهش بگو تو که نمی‌تونستی مستقل بشی چرا میخوای ی نون خور ببری سر سفره پدرت .من خونه خودمون نشستم دیگه.به هیچ وجه قبول نکن .حتی بعد از ازدواج اشتباهه که تو ی ساختمون باشین چه برسه بخوای هم سفره شونم باشی.این و از من نصیحت داشته باش .من 17سال باهاشون تو ی ساختمون بودم با 4تابچه رفتم مستأجری از بس سختم بود با اینکه خرج و همه چیزمون جدا بود .خواهشاً اگر شده یکسال دیگه صبر کن اما باهاشون هم سفره نشو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم اینو گفت من نمیام بعد میگ تو بچه ای نمیفهمی

بگو بچه بودم بی خود کردی اومدی خواستگاری 

زن بچه میخواستی چیکار 

هرطور شده زیر بار نرو بگو هرجور شده بریم خونه خودمون 

خودتم کار در منزل پیدا کن که توی خونه کار کنی 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
کارگره ماهی ۲۰ میلیون قسط میده ۱ میلیون زندگی میکنیم ماهز

خب یک میلیون کمه واقعا ولی میتونید هندلش کنید.اوصاع همیشه اینجدر ینمونه به هر حال قسطاشو میده تموم میشه یک میلیونم میتونید همون نون و پنیرو بخورید تا یه تایمی

خودتم کار کن چیزایی مثل لباس و بخشی از هزینه های خونه مثل آب و برقو شما بده.

قسطاشم تموم میشه دیگه بعد تهش ۵ سال

۸۰۰ میلیون خونه درست کرده اونم زیر بار قسطه

میتونست زن نگیره منم همسرم چهارسال شد تا خونه درست کنه ماشین بگیره منم باهاش دوست بودم منتظر شدم خونه رو اماده کنه بعد بیاد خواستگاری ، 

واقعا بعضیا فکر میکنن چون خونه درست کردن دیگه نباید خرج زندگیو بدن شوهرت خیلی بی عرضس ، خودتونو حیف نکنین 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

خیلی نامزدیم طولانی شد اخه

خوب باید شوهرت ی فکری برداره آخه نمیشه که بعد ازدواج تازه برید سربار اونا بشین پس هدفتون از ازدواج چیه ؟مگه تشکیل خانواده و مستقل شدن نیست .ببرید این بند ناف وابستگی رو 

میتونست زن نگیره منم همسرم چهارسال شد تا خونه درست کنه ماشین بگیره منم باهاش دوست بودم منتظر شدم خون ...

اره راضیش میکنم برم کارگری حاصرم از گشنگی بمیرم همسفره اونا نشم پدرش جوری چشم قوره میریاااا چشم دیدن هیچکس جز زنشو نداره

خوب باید شوهرت ی فکری برداره آخه نمیشه که بعد ازدواج تازه برید سربار اونا بشین پس هدفتون از ازدواج چ ...

همون میگ ۶سال بریم اونجا نهاز شام صبحونه ادم نون خشک بخره که بهتره