عزیزم مرد ها واقعا تک بعدی هستن مغزشون مثل مغز بچه میمونه مثل ما زن ها نیستن قوی و با درایت باشن منم مثل شما ازدواج کردم از روی دوست داشتن و واقعا با شرایط سخت اقتصادی دست و پنجه نرم میکنیم ۱۷ حقوق میگیریم که ماهی ۱۰ پول قسط میدیم چند ماه هم هست عروسی کردیم و زیر بار قرضیم به قول شما .. همسر منم بعضی وقتا واقعا افسردگی میگیره آنقدر که به پول و سختی فکر میکنه همسر شما هم الان تحت فشارع از طرفی باهاش با آرامش صحبت کنید ولی از طرفی هم اجازه ندید همسرتون جا بزنه یا ارزش شمارو زیر سوال ببره اول بهش امیدواری بدین بگین خدابزرگه کسی که خلق کرده خودش میرسونه کسی از گرسنگی نمرده ولی من با عشق و امید میخوام خانمی کنم توی خونع ت من ازت انتظار دارم مثل یه کوه باشی که بهت تکیه کنم نه هیچی نشده اینطوری ناامید باشی و فراهم کردن کمترین مایحتاج زندگی هم برات مشکل باشه .. اگه واقعا میدونی سختتع کمی صبر میکنیم بعد عروسی میگیریم
عزیزم شما مجبور نبودین از اول با بدبختی خونه دار بشین آره خونه واجبه خیلیم خوبه صاحب خونه باشی اما به شرطی که از پسش بر بیای دنیا انقد ارزش ندارع عمر انقد طولانی نیست که تا این حد فشار بیارین بهخودتون
اینو بدون مرد ها خیلی زود جا میزنن توانایی فشار زیاد ندارن اول زندگی اینجوری جا زده دوسال دیگه بخوای صاحب بچه بشی چی میگه ؟
الآنم خداتون بزرگه انشالله.. صحبت کن با آرامش با امیدواری هندونه بزار زیر بغلش و هیچ وقت برای هیچ کس تحت هیچ شرایطی خفت و خاری رو نپذیر.. اصلا هم زیاد خونه پدر شوهرت رفت و آمد نداشته باش خودتو بی عزت نکن گل