2777
2789
عنوان

همسرم گفت بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 4448 بازدید | 117 پست
خونمون تو حیاطه پدرش نمیزاره اجاره بدیم بعد میدونی بهم میگ مطیع مامانم باش تا بمونیم اینجا انگار برد ...

ببین من اگه جات بودم میگفتم بیخود کردی پس حالا ک بچم اومدی خواستگاری.

بگو من نه برده ام ک مطیع باشم نه میخوام سربار کسی باشم

یه چندروزم واسش قیافه میگرفتم ک فکرنونه شاخ غول شکونده.

استارتر من خودم ۴سال نامزد بودم میفهمم سخته ولی تا وقتی اتمام حجت باهاش نکردی زیر یه سقف نرو باهاش.

حتی اگه ۶ سال بکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مرد ها واقعا تک بعدی هستن مغزشون مثل مغز بچه میمونه مثل ما زن ها نیستن قوی و با درایت باشن منم مثل شما ازدواج کردم از روی دوست داشتن و واقعا با شرایط سخت اقتصادی دست و پنجه نرم میکنیم ۱۷ حقوق میگیریم که ماهی ۱۰ پول قسط می‌دیم چند ماه هم هست عروسی کردیم و زیر بار قرضیم به قول شما .. همسر منم بعضی وقتا واقعا افسردگی میگیره آنقدر که به پول و سختی فکر می‌کنه همسر شما هم الان تحت فشارع از طرفی باهاش با آرامش صحبت کنید ولی از طرفی هم اجازه ندید همسرتون جا بزنه یا ارزش شمارو زیر سوال ببره اول بهش امیدواری بدین بگین خدابزرگه کسی که خلق کرده خودش میرسونه کسی از گرسنگی نمرده ولی من با عشق و امید می‌خوام خانمی کنم توی خونع ت من ازت انتظار دارم مثل یه کوه باشی که بهت تکیه کنم نه هیچی نشده اینطوری ناامید باشی و فراهم کردن کمترین مایحتاج زندگی هم برات مشکل باشه .. اگه واقعا می‌دونی سختتع کمی صبر میکنیم بعد عروسی میگیریم 

عزیزم شما مجبور نبودین از اول با بدبختی خونه دار بشین آره خونه واجبه خیلیم خوبه صاحب خونه باشی اما به شرطی که از پسش بر بیای دنیا انقد ارزش ندارع عمر انقد طولانی نیست که تا این حد فشار بیارین به‌خودتون 

اینو بدون مرد ها خیلی زود جا میزنن توانایی فشار زیاد ندارن اول زندگی اینجوری جا زده دوسال دیگه بخوای صاحب بچه بشی چی میگه ؟ 

الآنم خداتون بزرگه انشالله.. صحبت کن با آرامش با امیدواری هندونه بزار زیر بغلش و هیچ وقت برای هیچ کس تحت هیچ شرایطی خفت و خاری رو نپذیر.. اصلا هم زیاد خونه پدر شوهرت رفت و آمد نداشته باش خودتو بی عزت نکن گل

از من ب تو نصیحت همسفره خانواده شوهرت نشووووواز منی که سه سال با اینا زندگی میکنم ب یه خونه اجاره ای ...

دقیقا امروز بحثم شد باشوهرم گفت نمک به حرومی ۲سال پذیرایی کردن حالا اینجوری حرف میزنی حالا به زور مژهولیت مجبورم کنه تو رو مامانم وایسم گفتم تو بیعرضه بودی من ۲سال سختی کشیدم حالا منتم میزاری 

نه قبل من میرفت میگ مامانم هرچی گفت بددهنیم کرد لال و مطیع باش😑مامانش تا منو میبینه میگ پاشو پاشو ک ...

عزیزم میتونی نری! 

بعد اونقدری به همسرت محبت کن اونو تو مشت خودت بگیر هیچ کس نتونع بینتون اختلاف ایجاد کنه! 

الان اوایلشه همسرت یه جبهه ای داره نسبت بهت میخواد بگه رییس منم قدرت دسته منع تو خودت دو دستی تقدیمش کن و هیچ وقت غر نزن نگو مامانت فلان مامانت بهمان بجاش بگو عزیزم من تورو خیلی دوست دارم مادرت هم اندازه مادرم برام عزیزه ولی من دلم میخواد تو همیشه هوامو داشته باشی من خیلی اذیت میشم وقتی مامان میخواد مدام منو به کار بگیره خیلی کمرم درد میگیره! یه بار اینو بگو نتیجشو میبینی 

عزیزم بخدا به ولله مرد ها خیلی خیلی زود معذرت می‌خوام خر میشن

چقدر حرف دل زدی و چقدر درک😍😍شماهم درحد خوردخوراک دارید؟

فدات شم عزیزم ..

بله خداروشکر میگذره مهمونی هم میدیم لباس هم میخریم و خوردوخوراکمون هم خیلی خوبه خداروشکر میکنم به ولاه انقدی به خدا ایمان دارم که مطمئنم جیبم رو خالی نمیزارع باور کن ما دونفریم اندازه یه خونواده پنج نفره خورد و خوراکمونه سعی میکنیم با همین چند ملیون هم لذت ببریم از زندگی تفریح هم داریم بعضی شبا میگم شوهرم مهمونم کن میریم دوتا پیتزا میگیریم خیلیم خوش میگذره بعضی شبا بستنی و یخ در بهشت باور کن الان ۴ ملیون داریم تا آخر ماه اما عوضش مرغ و گوشت و برنج و همه مایحتاج خونه رو تهیه کردم یه مهمونی هم گردنمه بقول معروف که می‌خوام چندروز دیگه دعوت کنم ۳۰ نفر آدمن می‌خوام کوبیده هم بدم و خدااشاهده این ماه ۱۶ حقوق گرفتیم ۷ تومن قسط دادیم 

عزیزم پول حلال برکت داره اینارو گفتم بدونی اگر ایمان باشه امید باشه تلاش باشه خدا میرسونه