2777
2789
عنوان

همسرم گفت بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 4448 بازدید | 117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا پدرش میرم خونشون جوری چپ چپ نمیکنه انگار با نگاش میگ برو خونتون خسیسع دختراش که ازدواج کردن می ...

باباش خسیسه پسرشم خسیسه شک نکن.   هنوز نرفتین خونه خودتون اینجور حرفا میزنه وای یه حال بعدش

دقیقا منم همین و گفتم .من هم سفره شون نبودم اما تو ساختمون بودیم پدرم در اومد .بعد 17سال با 4تا بچه ...

حتی با مادر و پدر خودت هم سخته چ برسه خانواده شوهر 

الان میگم اگه اینجوری میشد اصلا ازدواج نمی‌کردم 

دوران مجردیم خیلی خوب بود 

الان به اجبار تحمل میکنم چاره ای نیست چون خونه ندارم

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
خونمون تو حیاطه پدرش نمیزاره اجاره بدیم بعد میدونی بهم میگ مطیع مامانم باش تا بمونیم اینجا انگار برد ...

میشه بپرسم شما چند سالتونه؟همسرت چند سالشه؟

خونه رو تو حیاط اونا ساختین ک مالک شما نیستید! سند داره خونه؟

بعد بعد ۱۲۰ سال پدر شوهرت فوت کرد همه سهم دارند از اون حیاط حتا خونه شما.  ب اینا فکر کردید؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی