2777
2789

سلام.بچه ها خودتون چه نذری وبرای چ کسی کردید که خداحاجتتون رو بهتون عطا کرده؟محرم نزدیکه وگرفتاری بزرگی دارم.لطفا اگه نذری بلدید وجاحت رواشدید ازش رو بهم بگید و دریغ نکنید.انشالله بقیه هم حاجت بگیرن .لطفاً نحوه انجامش هم بگید.😘

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی محتاجم شنیدم روز اول ماه محرم روزه بگیری 

یا جمعه اول ماه محرم نمیدونم کدومش درسته

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

من سال گذشته به مدت ده روز اول تا دهم محرم هر روز به ده تا بچه  تحت پوشش کمیته امداد  هزینه ی یه وعده ناهار  برای هر روز . دادم . برای ده روز  صد تا بچه از ده منطقه مختلف انتخاب کردم 

یه مشکل داشتم برطرف شد 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

🥲.میشه توضیح بدی؟

نذر کنید کل 40 روزو مراقبه(ترک بددهنی، بداخلاقی، و گناه های دیگه) انجام بدید و در کنارش روزانه یه مرتبه حدیث کسا به نیابت از حضرت زهرا بخونید و قسمش بدید به پسرش حسین 🥲

نماز استغاثه حضرت زهرا هم خوبه داخل گوگل نوشته 

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

منم خیلی محتاجم شنیدم روز اول ماه محرم روزه بگیری یا جمعه اول ماه محرم نمیدونم کدومش درسته

🥲🫂خدا خودش دلت رو شاد کنه

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

من سال گذشته به مدت ده روز اول تا دهم محرم هر روز به ده تا بچه تحت پوشش کمیته امداد هزینه ی یه وعد ...

خداروشکر که هم مشکلت حل شده هم دست خیر داشتی😊.ممنون از توضیحت

نذر کنید کل 40 روزو مراقبه(ترک بددهنی، بداخلاقی، و گناه های دیگه) انجام بدید و در کنارش روزانه یه مر ...

ممنون گلم.

خواهش میکنم امیدوارم به آرزوی قلبتون برسین 🥲💚🌼

ممنون گلم♥️.خداخیرت بده😊