2777
2789
عنوان

مرمری ام😍دلم براتون تنگ شده بود❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 4132 بازدید | 56 پست

سلامممم

مرمری جون عزیزممم کم پیدایی🙂دلم برای تاپیکای رنگی رنگی وحرفای خوشمزت تنگ شدهههه🫠❤️مارو دور ننداز🌚😂❤️

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم . ببخشید شما توی یه تاپیک گفته بودین پسر یکساله تون بشدت بد غذا هست و هیچی نمیخوره و توی ...

سلام گلم پسر اولم یا دومم؟

اولی خوبه خداروشکر 

ولی دومی داغونه رشد نداره اصلا

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلامممممرمری جون عزیزممم کم پیدایی🙂دلم برای تاپیکای رنگی رنگی وحرفای خوشمزت تنگ شدهههه🫠❤️مارو دور ...

سلام قلبم

خوبی؟منم دلم تنگ شده حسابییی

شما جات تو قلبمه💋💋💋

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام قلبمخوبی؟منم دلم تنگ شده حسابیییشما جات تو قلبمه💋💋💋

دورسرت بگردمممم🫂❤️

جای شماهم شکر پاش گل صورتیمم💗🫂

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

سلام خوبین.ببخشید می پرسم هوای شهر اصفهان چه طورهبه نظر تون می‌شه ناهار بیایم پارک یا بزاریم تو شهری ...

ب نسبت هفته پیش کمی خنک تر شده 

ولی اینکه بخای سرظهر بشینی بیرون بنظرم نمیشه و انوزم گرمه شاید شهریور خنک شه

بنظر من اذیت میشید

ب نسبت هفته پیش کمی خنک تر شده ولی اینکه بخای سرظهر بشینی بیرون بنظرم نمیشه و انوزم گرمه شاید شهریور ...

خیلی ممنونم خدا سلامتی تون بده.

به نظر تون شهریور بهتر میشه 

خیلی ممنونم خدا سلامتی تون بده.به نظر تون شهریور بهتر میشه

انشالله 

نمیدونم هوا قابل پیشبینی نیس

ولی گفتن ک تا هفته اینده خنک تر میشه بلز چک کن هوا شناسی رو

سلام عزیزم یه سوال هنور اون صدا و موجود ترسناک ک اذیتتون میکرد باهاتونه؟ هنوزم هست؟

ن گلم 

فعلا خبری نیست