2777
2789
عنوان

مرمری ام😍دلم براتون تنگ شده بود❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 4132 بازدید | 56 پست
پس من رفتم😎تو پیرم بشی هنوز قرتی مرتی و ناناز هستی من نه از اون پیرزن بی حوصله هام 😃

عیب نداره بمون باام کنار میایم😂

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بلدرچین بخر تخمم میکنه

من داشتم بووو میدههه خیلی 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پرنده شکمویی هست و بو میده

دقیقا😂😂😂

مرسی عزیزم فردا میرم خونه مامانم میگیرم

انشالله بسلامتی

فقط دقت کن دستی باشه

سلام مر مری جان خوبی ؟ گل پسرای قشنگت خوین؟ چه می کنی با آلرژی رادین کوچولو ؟ آلرژی زدایی رو شروع کردی ؟ من میخام  اینکار رو انجام بدم  اما نمی دونم چطور ...ممنون میشم راهنماییم کنی .‌‌

واقعا خسته شدم ..‌دخترم وقتی  چیزی میخوره که توش شیر داره بشدت  یبوست  میشه ‌‌‌انقد شدید   که هیچ ملینی روش کار نمی کنه ... تا پنج روز موقع کار کردنم انقد زور میزنه که بالا میاره ...یا باید تنقیه بشه ...حس میکنم قدش  هم خوب رشد نمیی کنه چون کلسیم هم میدم بشدت یبوست میشه ...فقط مولتی و  ویتامین دی بهش میدم چون با آهن هم یبوست میشه ..موندم باهاش چیکار کنمم‌از دکتر بودن هم واقعا ناامید شدم...دیگه هیچ  دکتری نیست که معروف باشه توتهران و من نبرده باشمش همشون هم میگن رژیم ...خب بچه ۳ ساله رو چقد آدم رژیم بده .... خیلی کلافم ..‌گفتم آ لرژی زدایی کنم  تموم بشه این داستان ...یادم اومد شما تجربه اش رو داری گفتم ازتون راهنمایی بخام..ممنون ازتون ❤️

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

سلام مر مری جان خوبی ؟ گل پسرای قشنگت خوین؟ چه می کنی با آلرژی رادین کوچولو ؟ آلرژی زدایی رو شروع کر ...

سلام عزیزم خوبی

خوبن خداروشکر

الرژی هم تحت کنترله ولی خوب نشده

ن گلم شروع نکردم هنوز

سلام مر مری جان خوبی ؟ گل پسرای قشنگت خوین؟ چه می کنی با آلرژی رادین کوچولو ؟ آلرژی زدایی رو شروع کر ...

عزیزم مرحله اولش رژیمه اونم حداقل یک ماه ک واکنش های بدنش اروم بشه مثل همین یبوست ک گفتی 

بعد ک یک ماه گذشت شروع میکنی ب الرژی زدایی

بنظرم بلشیر شروع کن

روز اول ی قاشق مربا خوری بده تا ۱۵روز همون ی قاشق مرباخوری باشه

بعد ۱۵روز میکنی دوقاشق مرباخوری

باز ۱۵روز ک گذشت میشه۳قاشق مرباخوری

به این روال برو جلو تا انشالله کم کم اوکی بشه

زمان بره

ولی جواب میده

سلام عزیزم . ببخشید شما توی یه تاپیک گفته بودین پسر یکساله تون بشدت بد غذا هست و هیچی نمیخوره و توی یکسالگی حتی وزن کم کرده بجا اینکه اضاف کنه . منم پسرم یکسالشه و دقیقااا همینطوره . خواستم ازتون بپرسم ک الان ک پسرتون بزرگ شده چطوره قد و وزنش ؟ مخصوصا قدش چطوره؟ و اینکه برا حل مشکل چکارایی کرذین ؟ خودش خوب شد آیا ؟ من پسرم دقیقا یکسال و یکماهشه و قد و وزن یکسالگیش ۱۰ کیلو و قد ۷۷ بود . خیلی نگرانشم