2777
2789

وای ک چقدرر دلتنگ بودم

این مدت اصلا سایت نیومدم

چه روزایی رو گذروندیم شکر خدا ک فعلا همه چی ارومه

بیاید ک عکس اوردممم چه عکسیییی

کاردستی چند وقت پیشم لب دریا😍 همسر و پسر صدف رسانی میکردن منم میساختم😅

اینم عکس خودم گیر

ماچچ ب همتوننن ک دلم تنگتون شده بود😍😍😍😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

سلام پیرزن خوشگل😁😍😘 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی عزیزم چقد بفکرت بودم سایت بدون مرمری صفانداره خوبی خوشمل چخبرا

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

مرمر قشنگم چرا رفتی 

بیا برنامه خانه سالمندان ریختم برای خودم و خودت😎

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

پاتریکه ؟

نه باب اسفنجیه😂

لاک پشته خاهر لاک پشت😂

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خوبی عزیزم چقد بفکرت بودم سایت بدون مرمری صفانداره خوبی خوشمل چخبرا

دورت بگردم که

سلامتی عزیزم روزمرگی

شما چه خبرا

مرمر قشنگم چرا رفتی بیا برنامه خانه سالمندان ریختم برای خودم و خودت😎

میتم ولی الان نه😁

وایسا 

بعد اینکه پسرامو زن دادم

خون عروس هارو تو شیشه کردم

نوه هامو بزرگ کردم

زن دادم

نوه هامو سرو سامون دادم

نتیجه و ندیده هامو دیدم

چروک هامو بوتاکس کردم

مو و مژه های ریختمو کاشتم

مسافرتامو رفتم

دیگه بعد ۲۰۰سال ک رو ب انقراض بودم میام😂

منم ببرید 🙄از الان آلزایمر گرفتم و دست و پا درد

نگوووو🤣🤣🤣

قشنگم خوبی والا دخترم ۳ سالشه خونه رو شخم میزنه!!!

منم پسرم ۳سالشه

سخت نگیر عزیزم ک همش بخای جمع کنی

چون اصلا محاله ک تمیز بمونه

تودت داغون میشی

بزار بچگی کنه وقت برا نظافت زیاده