2777
2789
عنوان

مرمری ام😍دلم براتون تنگ شده بود❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 3559 بازدید | 54 پست
راستی عزیزم برای پسرم میخوام حیوون خونگی بگیرم ترجیحا پرنده تجربه ات چیه؟

از لحاظ سرو صدا تا چه حد تحمل داری؟صداش مهمه؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
شوهر ایرادی هست عزیزم منم منیمالیست شدم ولی خب بازم میریزه

خونش حلاله😂

ایرادی باشه بیخیالی طی کن مسئولیت بده تا ببینه ک تمیز نمیمونه

ب هیچ وجه بکن نکن زیادب نکن بهش

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از لحاظ سرو صدا تا چه حد تحمل داری؟صداش مهمه؟

نه عزیزم خونم بزرگه صدا مهم نیست ولییییییییی آلرژی زا  نباشه پسرم آلرژی داره 

نوک زن هم نباشه دخترمو نوک بزنه نوکش قیچی میکنم 

قیمتش هم مناسب باشه

نه عزیزم خونم بزرگه صدا مهم نیست ولییییییییی آلرژی زا نباشه پسرم آلرژی داره نوک زن هم نباشه دخترمو ...

الرژی زا بیشتر موی سگ و گربس

اگه صدا مهم نیس کوتوله بریزیلی بخر خیلی ظاهرشون جذابه و قیمت دوتا ش میشه یک و خرده ای

من خودم عروس هلندی دارم سروصداش بنظر خودم زیاد نیست عادت کردن موقع خاب ما میخابن بیدارمیشیم هم بیدارمیشن  قیمت هر دونش یکو خرده ای

نوک زدن هردو بستگی داره دستی باشه یا وحشی شما باید بگردید دستیش رو پیدا کنید و قبل خرید هم تست کنید حتما ک گاز نگیره

قیمت های کمتر هم مرغ عشق هس ک خیلی پرسروصداس و دستیش هم کم پیدا میشه

قیمت های بالای ده تومن هم طوطی ملنگو و کاسکو هس ک گفتی قیمت مناسب باشه هیچی

مرسی عزیزم عروس هلندی فک کنم بهتر باشه از کوتوله یدونه میخوام

اندازش بزرگتره

و اگه نر باشه مینونه صحبت کنه

ترجیحا جوجه بگیر ک راحت تر تربیت بشه

حساسیت زا بودنم خیلی برام مهمه

همه پرنده ها پر دارن زیاد تفاوتی ندارن اگه بخاد الرژی بده ب همشون میده

میتم ولی الان نه😁وایسا بعد اینکه پسرامو زن دادمخون عروس هارو تو شیشه کردمنوه هامو بزرگ کردمزن دادمن ...

پس من رفتم😎تو پیرم بشی هنوز قرتی مرتی و ناناز هستی من نه از اون پیرزن بی حوصله هام 😃

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

مرمر پس عروس بگیرم اره؟

بلدرچین بخر تخمم میکنه 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

مرمر پس عروس بگیرم اره؟

اره عروس اوکیه

نژاد های مختلفی هم داره 

بنظر من قشنگ ترینش گلباقالیه

😶😶😶😶 حس میکنم قصد شومی داری!اخه بلدرچین! خیلی پی پی میکنه

😂😂😂