2777
2789

من نوجوونیم مادرم فوت شد برادرو خواهرم متاهلن هردوچه بلاهایی سرم نیاوردن خداروشکر برادرم رفت کلا ریختشو نمیبینم اما خواهرم تازه یه گوششو تاپیک قبلیم گفتم چه بلاهایی سرم اورده نمیخواد من ازدواج کنم حاضره پیردخترو بدبختو بیچاره  بشم ولی  از عیش نوش خودشو بچه هاش کم نشه پدرم مریضه بااین حال برای برادرم پول میفرسته یکم از پولش میموند اونم خواهر بیشرفم اینقدر رفت وامو خرید قسطیو اینا کرد که هیچی ازش نمیمونه برای خونه سازیش و شوهر مفت خورش بعد به من میگه خودت برو کار کن پول دربیار درصورتی من از پدرم پرستاری میکنم و همین الانشم شغل دارم و ... تاپیکمو بخونین برام دعا کنید

اها

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚