2777
2789

سلام شما هم واحد مسکن ملی شهریار گرفتین طبقه چند وچه متراژی دخترمنم گرفته پول هارو همه رو به موقع ریخته خدا ازشون نگذره دیر تحویل میدن الان دختر صاحب خونه خونه رو لازم داشت جوابش کرد مجبور شد موقت با کلی درد سر بره اونجا ۱۵ میلیون فقط کرایه ماشین داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما هم واحد مسکن ملی شهریار گرفتین طبقه چند وچه متراژی دخترمنم گرفته پول هارو همه رو به موقع ری ...

سلام ما هنوز تحویل نگرفتیم دختر شما مسکن ملی شهرک شاهدشهریار رفتن منظورم تحویلش دادن

سلام شما هم واحد مسکن ملی شهریار گرفتین طبقه چند وچه متراژی دخترمنم گرفته پول هارو همه رو به موقع ری ...

بآور کن منم تمام طلاهامو با گرمی یه تومان فروختم دادم کل قسطاشم دادیم خدا از شون نگذره ما که سر موقع قسط دادیم به ما تحویل بدین اونایی که پولشونو واریز نکردن ندن ما چرا باید به پای یه عده بد حساب بسوزیم