2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا مهربون نيست

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 30 پست
اون سگه ای که میگی رو راهنمایی کن خونه ی ما😂😂😂😂

عزیزم من زودتر نوبت گرفتم بفرما برو پشت سر من

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من زودتر نوبت گرفتم بفرما برو پشت سر من

استغفرالله برای رید سگم باید توی نوبت باایستیم

مشکل پس از شوهرا نیست

از شانس ماست 

ولی یه کاربر راست گفت

اینا هیچ وقت عوض نمیشن 

تجربه ثابت کرده به روشونم بیاری

طلب باباشونم دارن از آدم😌

هر بار بحثمون ميشه ميگه برو خونه بابات منم ميگم اينجا خونه منه تو برو خونه مامانت

منم شوهرمو از خونه بیرون میکردم 🤣 زمان بده میگذره به تو هم حق میدم ناراحت باشی

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

شوهر من خیلی حال به هم زن برای من سگ ها برا خانواده بره حمال خونشون عین خر کار می‌کنه برای تک تک شون خونه خودمون استکان آب نمیزنه عنتر

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
شوهر من خیلی حال به هم زن برای من سگ ها برا خانواده بره حمال خونشون عین خر کار می‌کنه برای تک تک شون ...

اي بابا من بابامم همينجوري بود اخلاقش تا الان كه سنش رفت بالا درست شد 

اي بابا من بابامم همينجوري بود اخلاقش تا الان كه سنش رفت بالا درست شد

اینم درست میشه ولی اون روز دیگه هیچ جایی قلب من ندارد چون جوانی من رفته

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
🤣🤣

خنده دار ترش اینه

این توقعی که استارتر و بقیه از شوهراشون دارن

شوهرم از من داره

جامون رسماً عوض شده

فک کن بیاد خونه من صحبت نکنم

ناراحت میشه

میگه حرف بزن دیگه 

چرا حرف نمیزنی

بعد حرفم زدنی انگاری بلبل چهچه میزنه براش

هیچ عکس العملی نشون نمی‌ده 

بفهمی گوش میده لااقل

حرصم دراومد

سگه رو بی نوبت بدید به من

ثواب داره😂

استغفرالله برای رید سگم باید توی نوبت باایستیممشکل پس از شوهرا نیستاز شانس ماست ولی یه کاربر راست گف ...

بله عزیزم سگ ریننده تو اقبال کم پیدا میشه😂😂

دقیقا 

من که یه مدته خودمو زدم به بیخیالی راحت تر میگذره😁🤌

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........