2777
2789

ی دختر همسایمون‌ هست مجرده ولی با ی آقای متاهل رابطه داره ماهم مشناسیمش‌ درحدی ک مرده رو چندین بار آورد خونه 

بعد آنقدر ادعای پاکیش میشه سالی دوبار میره کربلا و نجف و امکان نداره تولد امام رضا باشه این نره مشهد 

کل استوری و پروفایل هاش ختم صلوات و ‌... هست 

بعد برام سواله چی تو مغزش میگذره ک زندگی یکی دیگ رو خراب کرده وقتی با اون مرده چ حسی داره ؟ اگ معتقده چجوری وجدانش اجازه میده خراب باشه؟ همیشه بهش فکر میکنم ب هیچی نمیرسیم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا، تو این خیانت ها مرد رو میبینن ولی زن رو ن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

توجیه نمیکنه کارشو ولی شاید شوهرشه

عزیزم‌ کامل میشناسمش حتی زن اون مرده رو میشناسم

مگه احمقم بیخودی ب کسی تهمت بزنم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

خیلی کار کثیفیه و کار زشتیه 

ولی اگه ازنظر روانپزشکی بخوای بدونی

مردای متأهل جذابیت هاشون بیشتر میشه حالا به دلایلی که اینجا نمیتونم توضیح بدم چون طولانیه

و از طرفی بعضی خانما عقده رقابت دارن و می‌خوان به همه (همسر اصلی اون مرد) ثابت کنن که ازش برترن

کلا آدمی که با مرد متأهل می‌ریزه رو هم سالم نیست و باید به روانپزشک مراجعه کنه

ولی تو اینجور موارد بنظرم اون مرد متأهل باید حواسش به زندگیش باشه چون کم نیستن آدمای خونه خراب کن

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

آدم این آدمارو میبینه از حجاب و هرچی اعتقاده زده میشهاینا تو مغزشون عقل نیست پهنه نطفه‌ی اینا با کصا ...

کلا آدم کثافت تو هر قشری هست ربطی ب مذهب نداره ولی برام سواله تو ک ختم صلوات میگیری و میری کربلا ب اون زندگی ک نابود کردی فکر نمیکنی؟

این جهان پر از آدم های متفاوت با طرز فکر های عجیب متفاوته 

اینو یاد گرفتم که با کارای بقیه فکر نکنم دخالت نکنم 

ما نمیتونم همه آدم هارو امر نهی کنیم راه دریت بهشون آموزش بدیم 

ما فقط مسئول رفتار خودمون هستم و فرزندی که تربیت می‌کنیم