2777
2789
عنوان

برادر شوهرم برام این پیام رو گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 3950 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی سین نزده پاک کردیلطفا ذهنتو درگیرش نکن

اصلا حالم ازش کلا بهم میخورد سر اینک چپ و راست می‌گفت اینا پول بابام رو خوردن حالا دیگ الان که ...

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

الان ی سری میان میگن کرم از تو بوده ک به خودش اجازه همچین رفتاری رو داده درکل یه تشکر برادر بزرگوار ...

اصلا خوشم نمیاد  که حتی جواب شو بدم 

خوب کارب کردین ولی من اینطور مواقع نمی تونم آروم بشینم حتما باید از طرف توضیح بخوام بعد هم حسابی ...

آخه گفنم چیزی بگم میگه منظور نداشتم با شوهرم خیلی اکی هستین بنطرت بگم ؟

اصلا باورم نمیشه به شوهرم بگم؟

نباید پاک‌میکردی باید برادر براش مینوشتی و پیام رو نشون شوهرت میدادی میگفتی داداشش همچین حرفی زده تاکید میکردی داداششششششششش 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

جواب نده اگه هم باز کاری کرده به شوهرت بگو خودش کرم‌ می‌ریزه بعد که افتاد تو دردسر همیشه همه زن مقصر ...

شوهرم آدم خوبیه کاش پیام پاک نمی‌کردم بهش نشون میدادم بفهمه با کیا طرفه

اصلا خوشم نمیاد که حتی جواب شو بدم

بین بعضی مردای بی‌حیا سکوت رو نشانه تأیید گرفتن از طرف میبینن و میگن خوشش اومده ک واکنش تندی نشون نداده

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

دوباره اگه پیام داد به شوهرت نشون بده یا که به برادر شوهرت از زبون شوهرت پیام بده که ممنون لطف داری شما به خانم ما

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️