2777
2789
عنوان

درمان یبوست جان من بیاین

3610 بازدید | 10 پست

دو روز پیش رفتم دستشویی که خیلی به زور دستشویی کردم ۴۰ دقیقه طول کشید. بعدش الان تونستم برم دستشویی که اونم خیلی کم بود. دلم هم قار و قور میکنه و یکم درد میکنه

هیچ کسیو ندارم ازش بپرسم. خودم هم تازه فهمیدم بقیه بیشتر از من میرن دستشویی 😂.دارویی چیزی هست برام؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم زنجبیل بریز تو آب جوش خیلییییی خوبه انگار معده‌رو شست و شو میده

زنجبیل چون طبع گرم داره باعث یبوست!

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

انجیر بخور ، روزی چند تا آلو بخور ،بارهنگ با خاکشیر بریز داخل آب جوش و بخور ،برگه زرد آلو بخیسانید بخورید، لواشک خانگی آلو بخور 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

والا من هروقت یبوست میگیرم میخورم ۵ دقیقه بعد تو دستشوییم😂بیشتر اوقاتم یبوست دارم که با هیچی خوب نم ...

زنجبیل می‌تواند به درمان اسهال کمک کند. زنجبیل دارای خواص ضد التهابی و ضد میکروبی است که می‌تواند به کاهش التهاب روده و تسکین علائم اسهال مانند درد شکم و تهوع کمک کند. همچنین، زنجبیل می‌تواند به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی کمک کند و بدین ترتیب به بهبود اسهال منجر می شود 

عجیب بود😂

هندونه به همراه تخمه هاش میکس کن روزی ۳تالیوان بخور 

بدون درد رودهات فعالیت طبیعی شون شروع میشه 

تخمه هندوانه داری فیبر وقتی با خود هندوانه میکس میشه ،میشه معجون شفا بخش برای یبوست 

تفاله هویج هم سرشار از فیبر