2777
2789
عنوان

شده دلتون یه جوری بگیره

85 بازدید | 8 پست

یه جوری خسته بشین یه جوری کم بیارین که همه چیزو بخاین بذارید و برید منظورم زندگیه زناشوییه

الان فقط خواستم بگم کم آوردم بریدم خستم دوستان انقدر خستم انقدر افسرده ام انقد بی کسم که تموم روزا و شبا گریه کنم دلم صاف نمیشه دلم‌خالی نمیشه

این بماند یادگار از شبایی که شوهر بی انصافم  شوهر بیشرفم که بخاطرش همه کار کردم بخاطرش اومدم حومه ی شهر زندگی کنم از خانوادم دور شدم از همه دور شدم از خوشی هام گذشتم از زندگی که میتونستم خیلی بهترشو داشتم از همه چیز و همه چیز گذشتم

که اونوقت یه بار فقط یه بار من نازی کنم ناراحتی کنم اونم سگ محلم کنه آزارم بده توروقرآن نکنید 

عمرتونو پای شوهراتون حروم نکنید اینا پاش برسه هارتر  از اینی که هستن و تصور میکنید میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشته تموم بشه این زندگیه نکبتم بخدا دستم نمک نداره

منم همش زخم خوبی بیش از حدمو میخورم ولی ته همه اینا فکرکن تو خدارو داری همچین دل بزرگی بهت داده که بی منت خوبی میکنی،منو تازگیا انقد حس بد بهم میدن که باید ازدواج کنم وحشتناک میترسم

نفرین نمیکنم ولی امیدوارم به دردی گرفتاربشی که درمانش حلالیت من باشه!

انقدر خودتو بالا ببین که به خودت بگی: شوهرم مگه کیه که بتونه منو ناراحت کنه ؟!

فقط فقط به خودت برس و به فکر خودت باش.  شوهرتو به چشم یه شوگر ببین که داره نیازاتو برطرف میکنه. والا

انگار خیلی چیزا تو این دنیا سهم من نبود

انگار من خوش باشم به کل دنیا برمیخوره گاهی یادم میره خدایی هم هست که اگه بود هشت سال خون دل نمیخوردم هشت سال اینجا قبلشم خونه ی پدر

کاش اصن دنیا نمیومدم شاید هیچکس دوسم نداره شاید هیچ چیز و هیچ کس تو این دنیا سهم من نبود

انقدر خودتو بالا ببین که به خودت بگی: شوهرم مگه کیه که بتونه منو ناراحت کنه ؟!فقط فقط به خودت برس و ...

والا کمتر از شوگرم نیست ده سال ازم بزرگتره ولی حرفت به دلم نشست

میخام ها ولی نمیدونم چرا شکستم تو پریودی باهام بد رفتاری میکنه خیلی غم داره دلم 

شایدم جادو جنبل مادرشه نمیدونم هرچی هست حالم بده