خسته شدم از انتظار چرا یکسال نباید خدابهم بچه بده این همه دعا .نذر .قسم اشک دیگه چکار کنم سنمم داره میره بالا.چقدر چله بگیرم بی نتیجه بمونم اگر سنم کم بود میگفتم اشکال نداره خدا چراازم روی برگردونده .چرا به بعضیا ناخواسته میده بعد درصورتی ک نمیخوان یکی مثل من آرزوی یه بچه دارم 😢😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم۱۳ ماه منتظرم بدون کوچیک ترین مشکلی .نمیدونم چی بگم .
مشکلی داری؟
عزیزم خدا هروقت صلاح بدونه به هرکس میده ...خودتو زیاد درگیر نداشتن بچه نکن.عادت کن به بچه فک نکنی اینجور موفق میشی.خیلی سخته چوت من هنوز از پس اینکار بر نیومدم
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
نه شهزستانم.ولی دکتر خوب باشه بدونم جواب میگیرم میرم حتما
از تجربه خودم بهت میگم چون سه سال پشت در مطب خیلی دکترا با خانومایی تو شرایط خودمون برخورد داشتم و یواش یواش خودم یه پا متخصص شدم،مشکلت حاد نیست ممکنه نیاز به داروهای قویتر داشته باشی،صبوری کن و تو شهر خودت یه دکتر خوب پیدا کن و کاملا به حرفاش عمل کن مو به مو دستورات دکترتو انجام بده،جواب میگیری