2777
2789
عنوان

خدارو به کی قسم بدم

672 بازدید | 21 پست

خسته شدم از انتظار چرا یکسال نباید خدابهم بچه بده این همه دعا .نذر .قسم اشک دیگه چکار کنم سنمم داره میره بالا.چقدر چله بگیرم بی نتیجه بمونم اگر سنم کم بود میگفتم اشکال نداره خدا چراازم روی برگردونده .چرا به بعضیا ناخواسته میده بعد درصورتی ک نمیخوان یکی مثل من آرزوی یه بچه دارم 😢😢😢😢

من اینماه نی نی  دار میشم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم۱۳ ماه منتظرم بدون کوچیک ترین مشکلی .نمیدونم چی بگم .

مشکلی داری؟

عزیزم خدا هروقت صلاح بدونه به هرکس میده ...خودتو زیاد درگیر نداشتن بچه نکن.عادت کن به بچه فک نکنی اینجور موفق میشی.خیلی سخته چوت من هنوز از پس اینکار بر نیومدم

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
منم خیلی دعا کردم درمانم روهم پیگیری کردم،با ای وی اف باردارم الان

هزینش چقدر شد ؟ بار اول جواب گرفتی؟ آی یو آی چرا نکردی بااین راه رفتی جواب نگرفتی ببخشید سوال میپرسم میخوام واسه خودم اطلاعاتم بره بالا برم دنبالشون

اره خسته شدم اینقدر امپول زدم و دارو خوردم پلی کیستیک هستم شوهرمم مشکلی نداره

خوب خوبه که علت مشکلتو پیدا کردی ،اصلا روحیتو نباز من صد جور مشکل داشتم یکی رو درمان میکردم اونیکی اود میکرد،تهرانی عزیزم؟دکتر بهت معرفی کنم؟

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
خوب خوبه که علت مشکلتو پیدا کردی ،اصلا روحیتو نباز من صد جور مشکل داشتم یکی رو درمان میکردم اونیکی ا ...

نه شهزستانم.ولی دکتر خوب باشه بدونم جواب میگیرم میرم حتما

هزینش چقدر شد ؟ بار اول جواب گرفتی؟ آی یو آی چرا نکردی بااین راه رفتی جواب نگرفتی ببخشید سوال میپرسم ...

دوبار ای یو ای کردم نشد.هزینم حدود ۸ شد با داروهام تو بیمارستان صارم،اصلا هم سخت نبود.با اننقال دوم باردار شدم

دوبار ای یو ای کردم نشد.هزینم حدود ۸ شد با داروهام تو بیمارستان صارم،اصلا هم سخت نبود.با اننقال دوم ...

آهان بسلامتی انشالله نی نیتو بغل کنی

نه شهزستانم.ولی دکتر خوب باشه بدونم جواب میگیرم میرم حتما

از تجربه خودم بهت میگم چون سه سال پشت در مطب خیلی دکترا با خانومایی تو شرایط خودمون برخورد داشتم و یواش یواش خودم یه پا متخصص شدم،مشکلت حاد نیست ممکنه نیاز به داروهای قویتر داشته باشی،صبوری کن و تو شهر خودت یه دکتر خوب پیدا کن و کاملا به حرفاش عمل کن مو به مو دستورات دکترتو انجام بده،جواب میگیری