2777
2789
عنوان

خدارو به کی قسم بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 21 پست
آهان بسلامتی انشالله نی نیتو بغل کنی

فدای تو عزیز دلم،به حرفای خاله زنکام گوش نده میدونم میفهممت اگه که بارداری بقیه خیلی اذیتت میکنه منو خیلی بهم میریخت.ولی با دکتر خوب روحیمم به مرور خوب شد.درمانم طول کشید ولی شد بالاخره

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
فدای تو عزیز دلم،به حرفای خاله زنکام گوش نده میدونم میفهممت اگه که بارداری بقیه خیلی اذیتت میکنه منو ...

تا الان توکل به خدا کردم الانم توکل بهش راهی ندارم ممنونم ازت بابت دلگرمیت خواهری

من اینماه نی نی  دار میشم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکرو چطوریه و هزینش

میکرو همینه که نازی جون گفتن و خداروشکررررر نتیجه مثبت گرفتن...بیمارستان صارم حرف نداره..منم دوتا بچه هامو اونجا دنیا آوردم.البته طبیعی باردار شدم .ولی قبل بارداریم مشکلاتی داشتم که صارم پیش دکتر نیک نفس جونم درمان کردم....چقدر دلم برای دکتر نیک نفس تنگ شده

خدای مهربونم دوستت دارم
تا الان توکل به خدا کردم الانم توکل بهش راهی ندارم ممنونم ازت بابت دلگرمیت خواهری

من به خود خدا گفتم محکم گفتم بهش مادری حق منه و حق هر زنیه که احساسش رو تو خودت تووجودش خلق کردی،پس این حقو ازت طلب میکنم و میگیرم،سخت گذشت با شوهری که ته عدم همکاری بود،قوی باش واسه ادامه دادن،برات دعا میکنم

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
میکرو همینه که نازی جون گفتن و خداروشکررررر نتیجه مثبت گرفتن...بیمارستان صارم حرف نداره..منم دوتا بچ ...

شماره چیزی از دکتر داری چطوری نوبت میشه بگیزم اخه شهزستانم طوری باشه ک بتونم برم سروقت نه برم معطل بشم

من اینماه نی نی  دار میشم😍