2777
2789
عنوان

شب اول محرم

125 بازدید | 14 پست

خدا خودش شاهده که چقدر داغونم تاپیک های قبلم هست

اگه میشه برام دعا کنید حتی شده ی ذکر کوچیک که حاجت دلمو بگیرم

شب اول محرمه فرداشب توروخدا دعا کنید امام حسین حاجتمو بده دلمو اروم کنه دلمو شاد کنه خیلی داغونم خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا یادم نبود فردا اول محرمه

مرسی زیارت عاشورا میخونم به یاد شما هم هستم

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

ازت ممنونم

❤️❤️دلت شاد بشه ان شاءالله

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

توکل بخدا انشاالله بخدا خیلی حالم بده

نیمه های شب که بقیه خوابن رو به آسمون با خدا حرف بزن دردا و خواستتو بگو بدون این که از چیزی گله کنی

نذر امام حسین ع و امام رضا ع هم عالیه

بعد حرف زدن با خدا هم یه زیارت عاشورا بخون

باید ته دلت باور کنی که غمت برطرف میشه...

زمانی که دعا میکنی تسلیم خدا باش