2777
2789
عنوان

هنوز به شوهرم شک دارم

1058 بازدید | 70 پست

تاپیک های قبلم هست شوهرم بهم خیانت کرد و من فهمیدم و به گوه خوردم افتاد که کلا بیخیال زنیکه بشه منم با هزار خواهش شوهرم موندم و قبول کردم بعد از یکی دو هفته دیگه از همراه من چک کردم دیدم بازم حرف میزنن دوباره بهش گفتم ایندفعه دیگه قاطی کرد خودزنی و اینا که نه تو اشتباه می‌کنی فقط درباره کاری بوده حرفامون خلاصه گذشت بازم هزاران قسم و آیه و که اصلا رابطه ای نداریم باهم دوباره من دیدم همراه من پیامک دادن هر روز بهم تو شرایط جنگ نتونستم بهش بگم آخه اگه میگفتم باید میرفتم خونه پدرم که بخاطر جنگ شهرستان بودن به برنامه ریختم گوشیش که ببینم چه حرفی چ پیامکی بهم میدن فقط یک روز رو تونستم ببینم حرف مهمی نزده بودم فقط هم پیامک های زنه تو برنامه میومد براتون اسکرین شات میدارم بعد اون شوهرم فهمید برنامه رو پاک کرد ولی به روم نیاورد منم دوباره در حد گلایه گفتم که نمیتونم مطمن باشم که دوباره اینکار و نمیکنی اونم دوباره چقدر قول و قسم که اصلا رابطه ای ندارن واتساپ و روبیکا وایتاش رو دارم تو گوشیم خبری نیست فقط پیامک و تماس بود اونم که فهمید چک میکنم 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

بذار

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون من چیکار کنم حالم خیلی بده فکر و خیال داغونم کرده مثل خوره مغزمو میخوره ولی کاری از دستم بر نمیاد 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

شک اعتماد رو از بین میبره 

حقانیت این ماجرا اعتماد رو نابود می‌کنه 

برای درون یک زن نوع ارتباط همسرش با جنس مخالف مهم نیست  همین که ارتباط برقرار شده مهمه که دیگه هیچوقت نتونه بهش اعتماد کنه 

مگر این که اون مرد خودش رو وقف جلب اعتماد کنه که باز هم شک باقی میمونه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بنظرتون من چیکار کنم حالم خیلی بده فکر و خیال داغونم کرده مثل خوره مغزمو میخوره ولی کاری از دستم بر ...

از ته دلم برات ناراحت شدم عزیزم خدا خودش به دلت آرامش بده

ولی باید بدونی اگه شوهرت بازم به اون زنیکه پیام داده ینی همیشه به فکرشه

بشین خوب فکراتو‌ بکن ببین این زندگی ارزش موندن داره یا نه 

🩷🌸

از ته دلم برات ناراحت شدم عزیزم خدا خودش به دلت آرامش بدهولی باید بدونی اگه شوهرت بازم به اون زنیکه ...

خیلی قسم میخوره که اصلا بهش فک نمیکنم و کلا گذاشتمش کنار برای همیشه ولی خب حرفاش با کارهاش یکی نیست یه جوری قشنگ حرف میزنه که نمیتونی باور نکنی

به نظرم باید یه گوش مالی خیلی حسابی به شوهرت بدی

اون دفعه که برای بار اول فهمیدم حسابی ترسوندمش چون واقعا میخواستم برم ولی خب بازم تکرار کرد

خیلی قسم میخوره که اصلا بهش فک نمیکنم و کلا گذاشتمش کنار برای همیشه ولی خب حرفاش با کارهاش یکی نیست ...

داره دروغ میگه نامرد اگه به فکرش نیس پس این پیاما برا چیه

گفته میام ینی چی ؟؟ ینی رفته دیدنش؟

🩷🌸

شک اعتماد رو از بین میبره حقانیت این ماجرا اعتماد رو نابود می‌کنه برای درون یک زن نوع ارتباط همسرش ب ...

اسکرین رو گذاشتم 

داره دروغ میگه نامرد اگه به فکرش نیس پس این پیاما برا چیهگفته میام ینی چی ؟؟ ینی رفته دیدنش؟

نمی‌دونم از لحاظ کاری باهم در ارتباط بودند ولی خب گفته دیگه بهش کار نمیدم