2777
2789
عنوان

هنوز به شوهرم شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 70 پست
زنیکه رو نمیشناسی؟ بری اونو گوش مالی بدی

کارگر شوهرم هست یکبار دیدمش اونم منو دید باز اینکارو با زندگیم کرد دونسته دونسته اومد آتیش انداخت به زندگیم

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همون اولش که فهمیدی نباید میزاشتی باهاش کار کنه باید ارتباط کاملا قطع میشد

گفتم دیگه گفتم کلا باید همه جوره بذاریش کنار گفت باید کارهایی که دستش هست رو بهم بده هر دفعه پرسیدم گفت کم مونده و فلان تا اینکه همین هفته پیش گفت پول آخرش هم زدم تموم شد

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
کارگر شوهرم هست یکبار دیدمش اونم منو دید باز اینکارو با زندگیم کرد دونسته دونسته اومد آتیش انداخت به ...

کثافط بی ارزش همون موقع باید به شوهرت دستور میدادی پرتش کنه بیرون ینی چی که اینکارو با زندگی شما کرده بعد دوباره به کارش ادامه داده

🩷🌸

تنها چیز واضح تو این پیام ها حس راحتی هستش ! 

چیز دیگه ای رو نمیشه متوجه شد 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

آره نظر منم اینه خیلی راحت ولی یه جوری رمزی و مختصر بهش پیام داده

رمزی نبود ! 

صرفا کوتاه و مفید بود همین ! 

که جزییات مشخص نباشه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بعد زدن پولش باز بهش پیام داده یا قبلش؟

نه دیگه بعد اون پیامی نداده میگم اگه واقعا هنوز رابطشون تموم نشده می‌تونه سیم‌کارت بگیره گوشی مخفی بگیره نمی‌دونم چیکار کنم از کجا بفهمم

آره نظر منم اینه خیلی راحت ولی یه جوری رمزی و مختصر بهش پیام داده

من میگم اگه رابطه داشته باشن یکم عاشقونه تر پیام میداد

نه دیگه بعد اون پیامی نداده میگم اگه واقعا هنوز رابطشون تموم نشده می‌تونه سیم‌کارت بگیره گوشی مخفی ب ...

شغل همسرت جوریه که کلا بیرون از خونه هست؟ مغازه ای چیزی داره؟

🩷🌸