2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ رشته ای

من 

حقوق ترمی ۳ و نیم

درسای ۲ واحده ام ۶ جلسه بود

عمومی ۳ واحده ۸ جلسه

امتحان مجازی

ولی در کل چرته پرستیژ پایینی داره نسبت به آزاد

من به کاربرا بی احترامی نمیکنم، اونا بهم بی احترامی میکنن🤕در کل از آدمایی که بی دلیل بهت میپرن بدم میاد، فکر میکنن که با متهم کردن به جایی میرسن ، خیلی جاها اتفاق افتاده حتی تو تلگرام😟اینو یادت بمونه که هر موقع از رشته و دانشگاهت بد گفتن یاد آترینا بیوفت که واسه اونم حرف در آوردن، من دانشگاهم رو دوست دارم اما تو اینجا خیلی ازش بد میگن😿حتی اگه از ظاهرم بدم بیاد باز خدا رو شکر که یه دخترم💕هدفم داشتن یه شغل حلال و پر پرستیژ 💪و البته برای رفع مشکلم مدام دعا میکنم و از خدا کمک‌میخوام، میدونی چیه! کمک خواستن از خدا یه هنره 🤲 و در آخر زندگی یه فرصته!☠️

من حقوق ترمی ۳ و نیمدرسای ۲ واحده ام ۶ جلسه بودعمومی ۳ واحده ۸ جلسهامتحان مجازیولی در کل چرته پرستیژ ...

من برا این دانشگاه رو قبول کردم ک شنیدم مجازیه جون بچه کوچیک دارم نمیتونم برم سرکلا

من برا این دانشگاه رو قبول کردم ک شنیدم مجازیه جون بچه کوچیک دارم نمیتونم برم سرکلا

ببین کلا مجازی نیست

میگن غیر حضوری

اما چون ۸ نمره میانترم دست استاده باید یه جلسه بری هماهنگ بشی قبول ک کرد بری دنبال کارت

امتحانش تستی سراسری اما چندان سخت نیست

من به کاربرا بی احترامی نمیکنم، اونا بهم بی احترامی میکنن🤕در کل از آدمایی که بی دلیل بهت میپرن بدم میاد، فکر میکنن که با متهم کردن به جایی میرسن ، خیلی جاها اتفاق افتاده حتی تو تلگرام😟اینو یادت بمونه که هر موقع از رشته و دانشگاهت بد گفتن یاد آترینا بیوفت که واسه اونم حرف در آوردن، من دانشگاهم رو دوست دارم اما تو اینجا خیلی ازش بد میگن😿حتی اگه از ظاهرم بدم بیاد باز خدا رو شکر که یه دخترم💕هدفم داشتن یه شغل حلال و پر پرستیژ 💪و البته برای رفع مشکلم مدام دعا میکنم و از خدا کمک‌میخوام، میدونی چیه! کمک خواستن از خدا یه هنره 🤲 و در آخر زندگی یه فرصته!☠️

ببین کلا مجازی نیستمیگن غیر حضوریاما چون ۸ نمره میانترم دست استاده باید یه جلسه بری هماهنگ بشی قبول ...

فقط تنها دغدغه ام حضور تو کلاسا هست ک بخاطر پسرم نمیتونم وگرنه میرفتم علمی کاربردز

فقط تنها دغدغه ام حضور تو کلاسا هست ک بخاطر پسرم نمیتونم وگرنه میرفتم علمی کاربردز

بستگی داره چ رشته ای بری خب

رشته های مثل روانشناسی اینا چون حفظی خودت میتونی بخونی ولی باید به استاد درست بگی چون اون ۸ نمره مهمه

اما دروس مهندسی یه خورده واست سخت میشه