2777
2789
عنوان

شوهرم عاشق یه زن دیگه شده که زنه بیست سال ازش بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 71 پست
🥲از وقتی تو نی نی سایت عضو شدم دیگ دلم نمیخواد ازدواج کنم

من تا با یکی میرم تو رابطه .‌‌ میگم تهش این مثل بقیه مرداس

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاقی و اعتقادی ۷۰ در صد 🙄موندی تا حفظ کنی؟

آره به خاطر بچه 

نمیخوام حتی یک روز پیش نامادری باشه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
دقیقا همین جمله رو بهش گفتم

خودتو تو اولیت قرار بده 

ی طوری نشه اینده از دست خودت اعصبانی بشی برای این ک دیرکردی

کسی ک خیانت میکنه باز هم میکنه فقط دفعه دوم زرنگ تر میشه

چرا میخوای زندگیت رو حفظ کنی؟

به خاطر بچه مون 

نمیخوام نامادری بیاد بالا سرش

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
یعنی خیانت نکرده و حتی زنه هم نمیدونه که این بهش علاقه داره در واقع همسرم فقط به من گفته

چطوری اومده تو روت گفته  که من عاشق شدم؟

خدایا  به کجا داریم یمرسیم.

قدیم پسر میرفت به مامانش میگفت عاشق شدم.

حالا مرد گنده میره به زنش میگه عاشق شدم.

ولش کن برو مرتیکه یالغوز

عزیزم بزار بهم برسن خودت اصلا برو خواستگاری شوهرت

اصلا شما متوجه نشدی چی گفتم!

اگه بچه نداری جدا شو بمونی که بهم نرسن که چی بشه برای خودت و عمر خودت ارطش قائل شو الگی عمر خودتو بر ...

بچه دارم

نه بمون و بجنگ اونیکه باید بره اون زنس

اون اصلا خبر نداره که شوهرم تو فکرشه