2777
2789
عنوان

یه داداش دارم تو خونه مشکل اعصاب داره دیونه مون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی مشکلی ندارم مشکل برادرم ک کل خانواده دیونه کرده

اگر مشکلی نبود که بهت نمی گفتم. .iranians_psychology 

سرچ کن چرخه خواب یا بی خوابی نمی دونم کدوم اسمه. حتما امروز ببین که این افکار پرفشار کاهش پیدا کنه تحمل پذیرت بره بالا. ایشان هم احتمالا درگیر همین موضوع باشه. بعدش برو فایل های نشخوار فکریش را گوش کن.

روانشناس

اگر مشکلی نبود که بهت نمی گفتم. .iranians_psychology سرچ کن چرخه خواب یا بی خوابی نمی دونم کدوم اسمه ...

بخدا بارها تو فکرم کشتمش چون اینقد داد  و بیداد میکنه کل همسایه ها صدامون میشنون شاید ی روزی واقعا کشتمش 

بخدا بارها تو فکرم کشتمش چون اینقد داد و بیداد میکنه کل همسایه ها صدامون میشنون شاید ی روزی واقعا ک ...

روان خودتونم داغون کرده. تا حالا با مشاور صحبت کردی باید چیکار کنید؟ همتون.

روانشناس

روان خودتونم داغون کرده. تا حالا با مشاور صحبت کردی باید چیکار کنید؟ همتون.

والا من بارها باهاش قهر کردم ب کل خانواده میگم‌ باهاش حرف نزنین ک دعوا درست نشه ولی کو گوش شنوا

سعی کنید باهاش زیاد حرف نزنید شرایط سختیه قبول دارم ولی کسی که بیماره جز درمان کاری نمیشه کرد

بخدا قسم از هرچی حرف بزنیم دعوا میشه ن با اون سر مسائل دیگه باهاش حرف نمی‌زنیم بازم خودش قاطی میکنه حتی یک بار تو آشپزخونه چاقو برداشتم ک بکشمش بابام ازم گرفت مطمعنم ی روز میکشمش