2777
2789
عنوان

شوهرم عاشق یه زن دیگه شده که زنه بیست سال ازش بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از نظر اعتقادی و اخلاقی انقدر از هم دورین و تازه عاشق یکی دیگه هم شده اصلا نمون به نظرم

البته من از شرایط زندگیت خبر ندارم ولی اگه شرایط جدایی داری، واقعا موندن تو همچین زندگی فقط عذابه

دوستم از نظر اعتقادی با شوهرش فرق داشت، همه جوره کنار اومد باهاش، اخرشم با دو تا بچه جدا شد

چرا میخوای زندگیت رو حفظ کنی؟

والا اصن مگه زندگی مونده 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دله دیگه💔به جز تو همه میدونن  واست👈🏼 این زن میمیره🫶🏻❣️💋 https://abzarek.ir/service-p/msg/2317924🩷🩷🩷🩷🩷🩷🎀اومدی تو زندگیم عشق تو دنیام شد ..‌.با عشق تو دلم آروم گرفت https://abzarek.ir/service-p/msg/2317128__ ماه و خورشید مَنی ، دور تو میگردم دو تا چشمات عشقم لایق تمجیدن ...❤🖇 میگفت خانه ها در نبود صاحبانشان میمیرند سپس به قلبش اشاره کرد درست مثل قلب من در نبود تو  ____بی تو هیچوقت با تو تا همیشه♾  https://abzarek.ir/service-p/msg/2315901   

عاشق چیه زنه شده. از کجا جطمینی. تا کجا پیش رفتنبچه نداری؟

یعنی خیانت نکرده 

و حتی زنه هم نمیدونه که این بهش علاقه داره 

در واقع همسرم فقط به من گفته 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

خودتو نجات بده از این زندگی

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

خودش گف چجور فهمیدیباهاش دوسته:جدا شی بهتره این آدم لیاقت موندن نداره

آره خودش بهم گفته 

زنه از همه جا بی خبره 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

از حفظ کدوم زندگی صحبت میکنید شما ؟

اگر منظورتون مادیات هست با گرفتن مهریه و حق و حقوقتون تمام کنید به نفع هر دوی شماست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
قدر خودتو بدون و اگ شرایطشو داری جدا شو ادما میرن دنبال لیاقتشون

دقیقا همین جمله رو بهش گفتم