2777
2789
عنوان

شوهرم عاشق یه زن دیگه شده که زنه بیست سال ازش بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 71 پست
روحیه ها متفاوتهمن باشم خامش میکنم بچه و مهریه نقد میگیرم و میرم چون بمونم و بخوام زندگی اونو جهنم ک ...

بچه رو نمیشه که گرفت 

بعد هفت سال میفته دست نامادری 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
نمون. بچه تو بگیر برو. این دیگه زندگی نمیشه برات. در ضمن اگه میخوای ازش انتقام بگیری برو. با اون هرز ...

بچه رو که نمیشه گرفت !

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو مشاوره اگر شرایطش رونداری زنگ بزن ۱۴۸۰ رایگانه. مطمنا خیلی اذیت میشی اما سعی کن تصمیم عاقلانه بگ ...

نه نمی‌گفت

ولی همیشه سعی داشت تغییرم بده 

الان حس میکنه اون زنه با اعتقاداتش جورتره 

اصلا مهم نیست این چیزاشچجوری روش شده بیاد به تو بگه همچین حرفی رو؟!الان بنظرت یه زن بره به شوهرش بگه ...

خودش که با این حرفا دیوانه میشه مطمعنم 

پس خودتو الکی اذیت نکن

یعنی بی خیال حرفاش شم ؟!!!

راستش من از خیانت و مردی که تنش به تن یکی دیگه بخوره بیزارم و اون موقع واقعا حتی از خودمم متنفر میشم

به خاطر بچه ای که خودمو در قبالش مسئول میدونم و سردرگمم

درسته که بچه هم به پدر هم به مادر احتیاج داره 

اما بچه به پدر و مادری احتیاج داره که کنار هم با عشق و آرامش زندگی میکنند نه در انزوا و نفرت و تنش 

بنظرم بهتره هر دوی شما قبل از تصمیم گیری جلسات مشاوره طی کنید حتما که هر دوی شما دلایلی دارید که امروز این وضعیت براتون رقم خورده شاید مسئله چندان جدی نباشه با گفت و گو حل بشه 

و مهم تر امیدوارم زندگیتون حفظ بشه و همسرتون سر عقل بیاد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
درسته که بچه هم به پدر هم به مادر احتیاج داره اما بچه به پدر و مادری احتیاج داره که کنار هم با عشق و ...

قبلا برای موضوعی دیگه مشاوره رفتم و گفت به خاطر بچه بمون 

این بار هم میرم

اما با خودم گفتم ابتداعا از دوستان اینجا بپرسم

قبلا برای موضوعی دیگه مشاوره رفتم و گفت به خاطر بچه بمون این بار هم میرماما با خودم گفتم ابتداعا از ...

حتما برو عزیزم چون ما از کلیات و جزییات زندگی شما مطلع نیستیم  که از چه زمانی و  به چه دلیل این موضوع پیش اومده

خود مشاورین سوالات مناسبی از شماها میپرسند تا راه حل بهتری بهتون ارائه بدن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
حتما برو عزیزم چون ما از کلیات و جزییات زندگی شما مطلع نیستیم که از چه زمانی و به چه دلیل این موضو ...

مچکرم از لطفت و راهنمایی هات

مچکرم از لطفت و راهنمایی هات

موفق باشید انشالله