2777
2789

دوستم نوزاد داشت عمل کرد ولی مامانش کلا پیشش بود

خودم قبل عروسیم عمل کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم بچه ۲سالت اذیتت میکنه

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

اره چرا نشه 

من اصلا کمکی نداشتم دخترمم سه سالش بود اونموقع 

فقط قبل عمل چند نمونه غذا درست کن بذار یخچال یا اگر کمکی داری بگو اون دوروز غذا برای روز های بعد درست کنه چون تا یه هفته کمی ضعف داری 

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

چند روز مراقبت لازمه ؟

من تا ی هفته استراحت کردم

درد و خونریزی نداشتم ولی چون حساسه باید تکون نخوری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خیراون دو ساله هر لحظه ممکنه بزنه بینیتو داغون کنهصبر کن اونم چهارسالش بشه یکم عقلش برسه بعد

چیزیش نمیشه دختر من از همون روز های اول تا حالا انقد زده تو دماغم هرچی هم میگم بی فایده دکترم میگه اصلا نگران نباش

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

خیراون دو ساله هر لحظه ممکنه بزنه بینیتو داغون کنهصبر کن اونم چهارسالش بشه یکم عقلش برسه بعد

اصلا وابستگی بمن نداره که بیاد سمتم 

من فقط برا غذا درست کردن و سرویس بردن دوتا بچه نگرانم اخه غذا میتونم از فبل فریز کنم 

حالا جارو و تمیز کاری نمیکنم یک هفته 

اما کمکی اگه بیاد نهایت دو روز میتونم نگه دارم میشه بمظرت یا نیازه که کمکی بیشتر بمونه 

اصلا وابستگی بمن نداره که بیاد سمتم من فقط برا غذا درست کردن و سرویس بردن دوتا بچه نگرانم اخه غذا می ...

خیلی نقاهتش سخت و طولانی نیست البته که بدن تا بدن فرق داره. باید سرتو پایین نگیری یه مدت. نشسته بخوابی رسما

اگر تامپون برات بگذاره تا اونا هست اذیتی.(حدودا دو سه روز) تقریبا دو هفته درگیری. یک هفته‌ش اذیت بیشتر داره