2777
2789
عنوان

مامانم پولارو پرت کرد تو صورتم

237 بازدید | 13 پست

شاغل نیستم پول تو جیبی هایی که میگیرم رو جمع میکنم مث ابجیم خرج نمیکنم تا بتونم یه کلاسی یه چیز لازمم رو بخرم 

بعد 2 تومن پولمو بابام ازم گرفته هی فردا پس فردا میکنه منم تابستون شده دارم تو خونه دیوونه میشم در حالی که بابام خیلی خرجای الکی دیگه میکنه 

از اینورم مامانم دیروز 200 تومن از من به ناحق گرفت و میگه مال خودشه و پس نمیده 

دلم از این میسوزه که میگه این همه پول رو از کجا میاری جمع میکنی. غیر مستقیم داره تهمت میزنه بعد بهش گفتم از کجا اومده پولا گرفت زد تو صورتم 

حس بدی دارم از توی این خانواده موندن دلم میخواد برم فقططط 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا پول بردار برو بده برای یخ کلاسی که بتونی یه هنری یاد بگیری و درآمد داشته باشی الان وقت قهر کردن و تلافی کردن نیست. بعدها آنقدر وقت داری که تموم این بدرفتاری هاشون تلافی کنی.  ازدواج کنی و پشت سرت رو هم نگاه نکنی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بابا تو چقدر ساده ای پولاتو قایم کن تو یک کارت هر وقت خواستی هم از اون کارت استفاده کن چند سالته حالا؟؟

الانم تابستونه یه کلاس برو یه چیزی یاد بگیر هم سرگرم بشی هم بتونی فردا پس فردا یه درآمدی داشته باشی منت پدر و مادر این و اون نکشی دستت تو جیب خودت باشه ولی خب مامانت نرمال نیست دیگه به نظرم سعی کن مستقل باشی زیاد به این خانواده تکیه نکنی نه اینکه بگم کلا خانوادتو فراموش کن و ترک کن نه اصلا بالاخره خانوادتو هر جور که باشه باید دوست داشته باشی اما اینطور که تو گفتی به نظرم سعی کن مستقل باشی

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

فعلا پول بردار برو بده برای یخ کلاسی که بتونی یه هنری یاد بگیری و درآمد داشته باشی الان وقت قهر کردن ...

میترسم بعد ازدواجمم همینقدر بی دست و پا باشم که برای خرجی دستم جلوی شوهرم دراز باشه از ازدواج هم گاهی بدم میاد 

اجازه کار هم نمیدن بهم هرجایی و هرکاری رو 

میزاری بفهمن چقد پول داری؟پولاتو قایم کن یه بخشیش رو بزار جلو دست من کردمش تو کارت کارت رو هم شکستم� ...

من دلم میسوزه گاهی وقتا لو میدم چقد پس انداز کردم میدم بهشون پس نمیدن بم 

من دلم میسوزه گاهی وقتا لو میدم چقد پس انداز کردم میدم بهشون پس نمیدن بم

دلت نسوزه فکر اینده خودت باش.  حالا اینها خانواده ات هستن بعدها می ری تو اجتماع یا ازدواج می کنی تازه می فهمی چقدر این آدم ها زیادن

من بیشتر سختی و بدبختی هایی که تو زندگی ام می کشم به خاطر اینه که دلم برای خانواده ان می سوخت همون ها کلی من تو زندگی عقب انداختن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!