2777
2789
عنوان

پسرای خواهر شوهرم پنج روزه خونمون هستن واقعا خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم کم کن گفت چشم

ببین من واقعا نتیجه گرفتم نمک بریز تو کفشش چند تا ذکر و صلوات هم بگو می‌ره 

برا همه ام این کارو کردم الان چهار ساله خونه مون نیومده

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

بی سر و صدا بشین زیارت عاسورا و بعد بلافاصله دعای علقمه بخون

تا پنجشنبه روز نحس هست ( روز محاقِ ماه " ۳ روز آخر ماه قمری " ) 

روز شروعش روز نحس نباشه ( و روز اولش رو پریود نباش از روز دوم به بعد مهم نیست ) 

روز نحس : روز قمر در عقرب که در هر ماه ۴_۵ روزه ( مثلا تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ ) ؛؛؛؛ روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری ) ؛؛؛؛ روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ؛؛؛ روز شنبه ( نحس اکبر : از ۱ بامداد شنبه تا ۱ بعد از ظهر شنبه )

بهترین روز برای شروع چله و ختم قرآنی و ادعیه ی شرعی : روز یکشنبه یا پنجسنبه یا روز جمعه س ( از ۱ بامداد تا ۱ بعد از ظهر ) : به این ۳ روز میگن روز سعد اکبر 

رکز اول : زیارت عاشورا بعد بلافاصله دعای علقمه بعد بلافاصله دعای معراج : از روز دوم تا آخر عمر روزی یکبار علقمه ی خالی ( و د صورت تمایل بعدش دعای معراج ) 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

من تاپیک ختومات مجرب برای خانه دار شدن دارم ( با رعایت شرایطش مثلا روز اول روز نحس نباشه و غیره ) 

راهش اینه از مادرشوهرت خواهش کنی ی جوری از زبون خودش صحبت کنه با خواهر شوهرت که پسرت جوونه عروسمونم جوونه نمیتونه تو خونش راحت بگرده هفته ای یک بار بره خونه داییش برا رفع دلتنگی بسشه 

اگه جواب نداد فقط راهش اینه بری خونه مامانت ی مدت

اصلا این منطقی نیست پسر ۱۹ ساله با عروس جوون خانواده همش تنها باشه. به جهنم که شوهرت و خواهرش سلیطه و بی‌شعورن. جمع کن برو خونه مادرت. اگه اونا عصبین تو بدتر کن. اگر الان هم با زبون خوش بره مدتش کوتاهه دوباره میاد یه بار این قضیه رو جمع کن تموم بشه بره. اصلا از اول اشتباه کردی راضی شدی با مادرشوهرت اینا باشی. اگر پدرت یا مادرت پشتت هستند حتما بهشون بگو زنگ بزنن به پدرشوهر یا مادرشوهرت بگو بگن کاش قبل ازدواج گفته بودید یه پسر گنده ۱۹ ساله سرجهازی آقا دوماد هستند شاید ما تصمیم دیگه‌ای می‌گرفتیم

ب شوهرت بگو پریود شدم کمردردم حالت تهوع دارم از این حرفا، بگو اینا پسر جوونن زشته جلوشون برم دراز بک ...

بهش گفتم خسته ام پاهام درد می‌کنه و فلان گفت عزیزم برو بخواب سرحال بشی 

بعضیا چقدر نفهم و بیشعور بچه هاشونو بار میارن

بخدا من همیشه ملاحضه همه رو میکنم و تا کسی دعوت نکنه یا نگه بیا خونمون اصلا نمیرم نمیذارم هم بچه ام بره یا مزاحم کسی بشه اونوقت اینا میخوان بچه هاشون سرگرم بشن میفرستم خونه ما 

بی سر و صدا بشین زیارت عاسورا و بعد بلافاصله دعای علقمه بخونتا پنجشنبه روز نحس هست ( روز محاقِ ماه " ...

ممنون عزیزم حتما میخونم  خدا کنه بره تا یک ماه نیاد یه کم استراحت کنم نفس بکشم 

بخدا من همیشه ملاحضه همه رو میکنم و تا کسی دعوت نکنه یا نگه بیا خونمون اصلا نمیرم نمیذارم هم بچه ام ...

مگه خونه شما شهربازیه!!!

بخدا شانس اوردن توعروسشونی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟