2777
2789
عنوان

پسرای خواهر شوهرم پنج روزه خونمون هستن واقعا خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 43 پست

محل نده بهش.

غذا درست و حسابی درست نکن. اصلا چند وعده برین خونه پدرشوهرت

خواست بیاد بالا در رو باز نکن شلوغ کرد بگو میخوایم استراحت کنیم

ولی اصلش شوهرت باید حریم رو مشخص کنه

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
پسر نوزده ساله شعور نداره که نباید خونه مردم بمونه شما نمیتونی راحت باشیتعجبم اینه که مادرش هم نمی‌ف ...

مادرش می‌ترسه پسرش بره پی رفیق بازی و این کارا برای همین حرفی نمیزنه و می‌دونه اینجا پیش شوهرم جاش خوبه ، تاوانش من بدبخت باید پس بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی عادی رو دارم میکنم حتی شوهرم گفت نمی‌خواد امروز زرشک پلو با مرغ درست کنی ، غذای ساده درست کن ، ...

شما هر برنامه ای دارید اجرا کنید و بخاطر اون برنامه تغییر ندید

بالاخره میره

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
زندگی عادی رو دارم میکنم حتی شوهرم گفت نمی‌خواد امروز زرشک پلو با مرغ درست کنی ، غذای ساده درست کن ، ...

در رو باز نکن. شفاف باشید و ناراحتی رو ابراز کن

مادرش می‌ترسه پسرش بره پی رفیق بازی و این کارا برای همین حرفی نمیزنه و می‌دونه اینجا پیش شوهرم جاش خ ...

اخم و تخم کن به شوهرت و خانواده شوهرت بگو من راحت نیستم نامحرم 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

۱۹ سالشه حالا اون ۱۵ ساله باز شعورش بیشتره خجالت میکشه زیاد نمیاد خونمون ولی این ۲۴ ساعته اینجاس

دکش کن بره زندگیو دستت بگیر نزار بلانسبت هرخری باعث بهم زدن ارامش و زندگیت بشه ب درک ک خواهر شوهرت ناراحت شه مرگ یبار شیونم یبار

برو پیش مادرشوهرت بهش گلایه کن لاقل 

19ساله چراکارنداره ؟؟؟همسناش بیچاره ها تودم مرزشهیدشدن این نشسته وردل تو

پشت کنکوری هستش از اونور هم مریضه بوده یه مدت بیمارستان بستری بوده، خانوادش میترسن نمیذارن بره سرکار خیلی هم لوس شده واقعا خسته شدم دعا کن امروز معجزه بشه بره اصلا از رفتن حرفی نمیزنه 

محل نده بهش.غذا درست و حسابی درست نکن. اصلا چند وعده برین خونه پدرشوهرتخواست بیاد بالا در رو باز نکن ...

غذای خوب درست نمیکنم میره خونه پدر شوهرم غذا میخوره دوباره میاد خونمون ولی امروز حتما با شوهرم حرف میزنم ردش کنه خسته شدم 

غذای خوب درست نمیکنم میره خونه پدر شوهرم غذا میخوره دوباره میاد خونمون ولی امروز حتما با شوهرم حرف م ...

خوب در رو باز نکن. لگو خواب بودم

دکش کن بره زندگیو دستت بگیر نزار بلانسبت هرخری باعث بهم زدن ارامش و زندگیت بشه ب درک ک خواهر شوهرت ن ...

شوهرم پشتم نیس میترسم حرفی بزنم شر به پا بشه شوهرم خیلی عصبیه