2777
2789

دیشب خوابش دیدم خیلی واضح بود 

خواب دیدم نمیدونم چطوری رفتم خونشون برای ملاقات 

دیدم مادرش مریضه حالش خیلی بده 

رفتم جویا احول مادرش بشم دیدم مادرش جفت پاهاش از لگن قطح کردن

سرش تراشیده شده بخیه زیاد خورده 

مدام مادرش اه ناله میکرد دستم گرفته بود میگفت دخترم خیلی زجر میکشم 

تو خوابم اکسم خیلی ساکت بود مشخص بود بغض کرده 

زره زره داشت گریه میکرد 

کمی که حرف زدم با مادرش خواستم برم بدرقه کرد  تو خوابم اصلا تو چشامم نگاه نمکرد 

موقعه خداحافظی گفت راه جبرانی برای من نیست سرشم پایین بود 

نمیدونم چرا من جواب دادم کافیه که تو بخوایی همه چی جبران میشه دستاشم گرفتم همین که دستای گرمشو گرفتم از خواب پریدم دیدم دست های شوهرم محکم دستم گرفتم 

از صب حالم به هم ریخته س این زخم های قدیمی چرا خوب نمیشن مگه دیگه چقدر زمان میبره پنج سال گذشت عمر تمام شد هنوز نتونستم فراموش کنم 

ی هفته هرشب خوابشو میدیدم بااینکه اصلا بهش فکرنمیکردم،چندروز بعدش پیام دادم

میگن اگ خواب یکیو ببینی ک اصلا بهش فکرم نکردی یعنی اون داره بهت فکرمیکنه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی هفته هرشب خوابشو میدیدم بااینکه اصلا بهش فکرنمیکردم،چندروز بعدش پیام دادممیگن اگ خواب یکیو ببینی ک ...

خب میدونم اونم هنوز تو فمر منه ولی خب نمیشه مسیر ما جدا شد برای همیشه 

جدیدن فهمیدم پدرش فوت شده شاید علت خوابم این بوده

خب میدونم اونم هنوز تو فمر منه ولی خب نمیشه مسیر ما جدا شد برای همیشه جدیدن فهمیدم پدرش فوت شده شاید ...

ان شاالله خیره عزیزم،فکرتو درگیر نکن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤