2777
2789
عنوان

توروخدا جون هرکی دوس دارین بیاین

320 بازدید | 36 پست

خواب دیدم ک کلی مرغ سفید از زیر تختم و زیر پرده کنار تختم اومدن بیرون و اونجا پر تخم مرغ بود و من اومدم بر دارم یکی از تخمارو و اون شکست 

و از توی حیاط نگاهشون کردم یکیشون سیاه بود با بال رنگی و من گفتم نگا کن چقد قشنگه 

و جدیدا مادرشوهرم هی میخواد دخترمو نگه داره هی میگه بزارش جای من و فلان شوهرمم خیلی استقبال میکنه نمیدونم همدستن یا ن 

الان میگه عاشوراس ۱ هفته بیارش جای من و این خواب خیلی منو ب استرس انداخته تعبیراشو خوندم استرس گرفتم الان قلبم تند تند داره میزنه

کسی تعبیرشو میدونه 

مادرشوهرم وقتی چند وقت قبل من با شوهرم دعوا کردم میگف من مهریشو میدم طلاقش بده خودن برات ی زن بهتر میگیرم به مامانم گفته بود نومو خودم میخوام بزرگ کنم نمیدونم ولی حس میکنم ی اتفاقایی میخواد بیوفته

i عشق آرمان مامانه رومیسا 💜

بچه تا هفت ماله خودته،مهریتو بده دستش درد نکنه ،بگیر،اون درخواست داد تو مشاوره بگو دوستش دارم مادرش نمیزاره به قاضی بگه وبی ننویسن تو پروندت ای اذیتش کنن خودش پشیمون میشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خواب ول کن بعذم خواب تاریخ داره بزن ببین امروز چندمه تعبیر میشه یا نه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بچه تا هفت ماله خودته،مهریتو بده دستش درد نکنه ،بگیر،اون درخواست داد تو مشاوره بگو دوستش دارم مادرش ...

من زنوگیمو دخترمو شوهرمو دوست دارم بخدا من به ترامادول اعتیاد داشتم دارم ترک میکنم بخدا الان اخرای ترکمه میترسم ای خدا چکار کنم من چرا انقد بدبختم اخه😭😭😭😭😭😭

هیچوقت دنبال تعبیر خواب نباش هر تعبیری کنی همون سرت میاد بگو انشالله که خیره و ازش بگذر...حتی برای ک ...

بخدا دارم از استرس میمیرم نمیدونم چکار کنم من دارم ترک میکنم ب ترامادول اعتیاد داشتم الان اخرای ترکمه دارم استرس میمیرم نمیدونم چکار کنم زندگیمو دخترمو شوهرمو دوس دارم😭😭😭😭

من زنوگیمو دخترمو شوهرمو دوست دارم بخدا من به ترامادول اعتیاد داشتم دارم ترک میکنم بخدا الان اخرای ت ...

خب دیگه خوابات همش چرته توهم،اهمیت نده دخترتو بخوابون بچسب به شوهرت راحت

خب دیگه خوابات همش چرته توهم،اهمیت نده دخترتو بخوابون بچسب به شوهرت راحت

تو گوشی شوهرم ضبط تماس نصب کردم خداکنه چیزای بدی نشنوم وگرنه خودمو میکشم😭😭😭😭 

تو گوشی شوهرم ضبط تماس نصب کردم خداکنه چیزای بدی نشنوم وگرنه خودمو میکشم😭😭😭😭

ببین اینا بخاطر قرص،ول کن دنیارو و خرف مردمو طلاق مگه الکیه من ده ساله دنبالشم جاریم یک ساله نمیدن که،اهمیت نده هی نکو مادرت مادرت فقط خودش و دخترت ببینه دخترت می خوادت کوتاه میاد

ببین اینا بخاطر قرص،ول کن دنیارو و خرف مردمو طلاق مگه الکیه من ده ساله دنبالشم جاریم یک ساله نمیدن ک ...

من مادر بدی بودم برا بچم الهی بمیرم😭😭😭😭😭😭

ببین اینا بخاطر قرص،ول کن دنیارو و خرف مردمو طلاق مگه الکیه من ده ساله دنبالشم جاریم یک ساله نمیدن ک ...

انقد بد ک اصلا وابسته من نیس خیلی بهش بد کردم 😭😭😭😭😭

بخدا دارم عین سگ گریه میکنم دارم میمیرم از دردو غصه میدونم هنوزم واسه خوب بودن دیر نیست دخترم ۲ سالشه خودم ۲۱ ام اما اگ مادر خوبی نشم چی اگ بد بمونم چی اگ نتونم مادر خوبی باشم چی