2777
2789
عنوان

غم این رمان داره منو می کشه

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 86 پست

کتابش خیلی خوبه 

ولی پایانش خوب بود

هرچند سخت و دردناک بود

مخصوصا اون صحنه ای که مجدد با پسره مواجه میشه

با قیافه نزار و دندون شکسته 

اگه روحیه اش رو نداری کتاب غمگین نخون عزیزمن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اتفاقا میخوام بخونمش اونو فیلمش هم ساختن کاش فیلم هزار خورشید تابان هم می ساختن خیلی فیلم قشنگی ...

من فیلمشو ندیدم اما میدونم ببینم باز یه مدتی دپرس میشم الان بااین تاپیک ک یادم اومد کلی غم اومد رو دلم

کتاب کتابخانه نیمه شب رو‌هم بخونید❤️

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
کتابش خیلی خوبه ولی پایانش خوب بودهرچند سخت و دردناک بودمخصوصا اون صحنه ای که مجدد با پسره مواجه میش ...

تا حالا کتاب به این غمگینی نخونده بودم..شما موقع خوندنش گریه تون نگرفت؟

کتابخانه نیمه شب هم غمگینه؟

نه اصلا کلا رمان خارجیه  یکمم تخلیه فازش فرق داره اونو بخونید ازاین جو بیاید بیرون 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
اره همشو خریدم تا مرگ و خودکشی قراره پیش برم😂

این کتابا انقدر مبحثش ادم یادش میمونه از کتابخونه هم ک بگیرین اوکیه