2777
2789
عنوان

یه خاطره از این چند روز بگم😀

| مشاهده متن کامل بحث + 5245 بازدید | 44 پست

ما کیسه کیسه تخمه خریدیم مینشستیم پای اخبار 

تهران بودیم و هر شب صدای بمب میشنیدیم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما کیسه کیسه تخمه خریدیم مینشستیم پای اخبار تهران بودیم و هر شب صدای بمب میشنیدیم

چقد خوبید

دلم خواست عضو خانوادتون بودم😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ما دیشب اعلام کردن منطقمون رو میزنن نصف شب زدیم بیرون من مدارک و اینا رو برداشتم ولی انقد گند زدم کلیدو پشت در جا گذاشتم گوشیمو جا گذاشتم خیلی هول شده بودم

ماشالله 🌹

خاطرت ک جالب بود حقم داشتی😂

اما این دوستانی ک زور میزنن بگن جنگ تموم نیست و ایجاد تنش و جنگ روانی میکنن رو میگید من کجای دلم بزارم؟!

بابا اصااااا شما درست میگید! بزارید امشبو حالمون خوب باشه ظالما من بخاطر شما با تفنگ و موشکم خوابیدم خیالتون راااحت

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

🤣 چقد امیدوار

حالا چقد طلا داشتی خانم

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

چقد خوبیددلم خواست عضو خانوادتون بودم😂

😄😄😄

بیا عزیزم

تازه تو این هیری ویری چندتا فیلم هم دانلود کردم و میدیدم 

دنیا ب یه ورمون بود 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

😄😄😄بیا عزیزمتازه تو این هیری ویری چندتا فیلم هم دانلود کردم و میدیدم دنیا ب یه ورمون بود

واقعا خب

چ کاری از دست ما برمیاد تو این شرایط ؟

رهاکن بره هموطن

مام مث شما بودیم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○