2777
2789

مجردم سنم زیر ۲۵ از اون ادماییم که تو خونه ام حوصلم سر بره دوس دارم یکم ارایش کنم یا موهامو مدل بدم اما اگه فقط یه رژ بزنم مامانم جوری نگام میکنه انگار خراب ترین ادم رو زمینم اگه یه لبخند بی دلیل بزنم میگه خبریه به چی میخندی با حرفاش انقد زجرم میده ناراحتم میکنه بعد که ناراحت شدم میگه تو از جایی دیگه خرابی میدونم یه سر و سری داری اون ناراحتت کرده 

برن بیرون ایفون بزنن یه دقیقه دیر باز کنم انقد حرف میزنه که تو داشتی کاری میکردی دیر باز کردی میرن بیرون تا بیان میمونم پای ایفون😭 

خسته شدم همسنای من با دوستاشون بیرونن به خودشون میرسن من فقط باید زجر بکشم حتی نمیتونم نیم ساعت واسه خودم ازاد باشم

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم کنی همین بساطه فقط آدمی و موقعیتش تغییر می‌کنه گفتم که بدونی صابون زیر دلت نزنی

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

وضعیت من اینجوری نیست ولی دور از اینم نیست متأسفانه 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

خب چرا توخونه ای 

تو این سن صبح تا شب رو یا باید دانشگاه باشی یا سرکار

غروبا بیای خونه  این طوری مستقل هم هستی کاری هم کنی ديگه مامانت گیر نمیده 

راستش منم اگه دختر بالای ۲۰ سال داشتم که خونه میبود همش قطعا بهش گیر میدادم

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A