2777
2789

بچه ها منو رفیقم بیرون بودیم هنوزم بیرونیم توی کوچه که بودیم ی پسره تنش خورد به دوستم من قیافه پسررو ندیدم فقط اینکه یکی بهش خورد حس کردم بعد دوستم خیلی سرعتش کمتر شد اومدیم تو پاساژ خیابون اصلی بهم گفت پسره که بهش خورده انگار ی چیز تیزی رفته تو بازوش میگه حس میکنم ی چیزی بهم تزریق کرد انگار ولی اینقدر که شوک شده بود از ترسش نتونست به من بگه یا اون لحظه واکنش نشون بده میگه انگار ی چیزی مث سوزن زده تو بازوش ممکنه تزریق باشه الان باید چیکار کنیم شهرستانیم خارج از شهر خودمونیم پولامونم تموم شده همرو تو کافه خرج کردیم بیمارستان بیرون شهره چیکار کنیممممم😭😭😭😭😭میترسم حالش بد بشه استرس همه وجودمو گرفته نمیتونم به مامانش زنگ بزنیم نمیدونن خارج شهریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خونوادش حبر بدین قطعا بهتر می تونن کمکش کنن 

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

احمق بازی در نیار و دختره رو هرجور شده با اسنپ و درجریان گذاشتن خانواده ببر بیمارستان

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

بچه ها فقط اینجا به ذهنم رسید کمک بگیرم تورو خدا راهنمایی کنید

بازوشو بگرد ببین جای سرنگ هست یا نه .

والا نمیشه مطمئن بود از روی مانتو و پارچه سورن کامل رد شده باشه مخصوصا ضخیم باشه

منو توی تایپک های کنکوری و درسی تگ کنین❤🥲