دکتر لنز گذاشته و مراقبت تا ۵رپز امروز عصر پسرم میگه انگار چیز اشغال رفت تو چشمم بعد خوب شد الان بعد دوساعت دوباره میگه یچی تو چشمامه لنزش جابجا بشه چجوری بفهمم توروخدا کمکم کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
اسی طبیعی است من عمل کرده بودم روز گذاشته بودم همینجوری انگار خرده شیشه بود وتا اون یه هفته که تو چشمام بود اذیت شدم خیلی بعد درآوردن راحت شدم
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...