2777
2789
دیگه چه اهمیتی داره میخوام فقط لیسانسمو بگیرم همین حس میکنم چند تا خواستگارام که رفتن به خاطر این بو ...

سنت کمه زیادم نیست بعدشم تو فعال باش در کنار دانشگاه کار کن بیشتر برو تو جامعه کلی خاستگارای خوب میان اونا هم‌که رفتن لیاقتتو ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززم انشالله بسلامتی فارغ بشی

ممنونم سلامت باشی

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
دیگه چه اهمیتی داره میخوام فقط لیسانسمو بگیرم همین حس میکنم چند تا خواستگارام که رفتن به خاطر این بو ...

تحصیلاتشون بالاتر بود؟ اگه آقا تحصیلاتش بیشتر از خانمش باشه بخصوص یک مقطع  بنظرم اونقدر بد نیست

پس من چی بگم با فوق لیسانس هیچ مورد مناسبی نیست

همه پایین تره تحصیلاتشون و شغل های نامناسب  انتظار دارن قبول هم کنم

پرستاری خوندم و پرستارم کنارش یه شغل کوچولو دیگه هم دارم

امضات..

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

خب خودم فهمیدم به خاطر اینه چرا بپرسم 🫠

گفتم شاید تصور خودتون بوده من اگه برام همچین اتفاقی میوفتاد اون چیزی که خودم تو درونم حس میکردم ضعف دارم رو علتش میدونستم ولی شاید از طرف بپرسید اصلا شاید علت اون نباشه شاید فقط به دلش نشستید یا از اونایی هستن که خواستگاری همه رفتن آخرم زن نمیگیرن

تحصیلات و شغل و سن  اینجور چیزا رو طرف قبل از اینکه جلو بیاد میدونه من قبل از اینکه یکی بیاد از حالا اون معرف میپرسم 

اینا رو و اگه با معیارام یکی نباشه یا خوشم نیاد همون اول رد میکنم