2777
2789
اره عزیزم خواهرشوهر خواهرم الان داره حسابداری میخونه البته برا مدرکش بیشتر یه دوره رفته تو گوشی کارو ...

اره منم امسال میرم چون نمیخوام دیپلم بمونم ولی اینکه از بقیه بزرگترم خیلی رو اعصابمه 

🎻 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجور رشته ایی

شنوایی شناس 

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

تو مدارس غیر انتفاعی به عنوان مشاور برو کار کن

چون که باردارم فعلا بیکارم عزیزم🤗

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
چه روحیه ای دارن بعضیا من یه ترم رفتم شیمی پارسال انصراف دادم

من همکلاسی سن بالا زیاد داشتم تو لیسانس 

تو ارشد باز سن بالا طبیعی هست بیشتریا شاغلن برای محل کارشون میخونن ولی اینا که لیسانس باهم بودن واقعا انگیزه و علاقه زیادی داشتن و بیشتر از جون ها درس میخوندن اصلا غیبت نمیکردن همه کلاسا رو بودن مشارکت هم میکردن تو کلاسا 

من همکلاسی سن بالا زیاد داشتم تو لیسانس تو ارشد باز سن بالا طبیعی هست بیشتریا شاغلن برای محل کارشون ...

من اون یه ترمی که رفتم خیلی بی انگیزه بودم همه ۱۸ نوزده ساله بودن منم با هیچکس حرفی نزدم حتی سلام خدافظ

🎻 
اگه سنت رو نگی کی میفهمه تو ورودی هرسال پیدا میشن کسایی که سنشون بیشتره فقط شما نیستی

دیگه چه اهمیتی داره میخوام فقط لیسانسمو بگیرم همین حس میکنم چند تا خواستگارام که رفتن به خاطر این بود که دیپلمم

🎻 
من اون یه ترمی که رفتم خیلی بی انگیزه بودم همه ۱۸ نوزده ساله بودن منم با هیچکس حرفی نزدم حتی سلام خد ...

نه بابا مهم نیست این چیزا یه کم بری جوش میخوری با بقیه

اینا طرز فکر خودته باعث میشه از بقیه کنارگیری کنی

اون همکلاسیای سن بالام حتی سرکار هم رفتن تا قبلش خانه دار بودن

ولی هم سنای خودم خیلی‌هاشون بیکار موندن