2777
2789
سوپه چه رایزی؟اونایی که تو اینستا شوهرشون سورپرایز میشه فقط آخه مرد چرا گردن نمی‌گیری😂😂تازه من چند ...

اخی منم همش میگم بزار فعلا نفهمن خیلی عیبه 😂😂😂

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین .میدونی ذوق و اشتیاق برای خود پدرومادر بچه ست .این چیزی که از اول دنیا بوده ،کار شگفت انگیزی ن ...

اره دقیقا ممنون عزیزم سلامت باشی ایشالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی کاش همونم نمیشنیدم زندگیش خیلی داغونه کاش بچه نمیاورد یه بدبخت تو دنیا کمتر

هدیه خداست به نظرم بچه یه دلخوشی کوچیک میون این همه بدبختی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی منم همش میگم بزار فعلا نفهمن خیلی عیبه 😂😂😂

چرا اینجوریم😭😂ی حس خجالت آور دارم😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

نمی‌دونم شایدم شکستیم من الان بچم ۱۵ روزه بدنیا اومده بنظرم بدنیا اومدنش شاخ غول شکستنه بسی سختتت بو ...

واقعا خسته نباشید داره گلم خدا حفظش کنه براتون 

به اون قسمت دنیا اومدنش اصلااااا فعلا نمیخوام فکر کنم چون میدونم به شدت سخته 🥹😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای امضا شما رو دیدم یادم افتاد من این نوار سن جنین رو که سایت داره هنوز نزدم 🥲

دختره یا پسره نینیت؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

هدیه خداست به نظرم بچه یه دلخوشی کوچیک میون این همه بدبختی

بچه ای که باباش کثافته کدوم دلخوشی الان بچش دو سالشه دلخوشی که نیس هیچ ایندش شده غصه

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

به سلامتی عزیزم فیلم رو از کجا اوردین مگه؟

سونو قلب رفته بودم با گوشیم ضبط کردم.

برای بارداری اولم یه جعبه شیرینی و بادی و پستونک و یه نامه گذاشتم تو باکس دادم آژانس بصورت ناشناس اورد خونه پدر شوهرم.

خونوادگی نشسته بودن باز کردن و قهمیدن ک از طرف ما بوده

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️