2777
2789

دعوت کنید خونتون یا اگه حال نداری یه شیرینی بگیرین برین خونشون بگید

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

من که همینجوری زنگ زدم گفتم 

سوپرایزشون هم نکردم 

شوهرم که خودش میدونس چیکار کرده پس دیگه سورپرایز شدن بی معنی بود

خانواده هامونم بالاخره میدونستن یروز باید بچه دار بشیم😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوشب دیگه میخوام اینجوری بگیم

تو فلش فیلم سونو گرافی تشکیل قلب نی نی رو بریزم.ببریم خونه پدرشوهرم بزاریم تو تلویزیون همه ببینن

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

یه کلیپ از ازمایشگاه تا خونه درست کن استوری کن یا بفرست براشون 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

به نظرت مثلا یه فیلم پر کن بگو مثلا پدر مادر میخوام یا بازی کنیم 

هر کی زودتر فهمید برندست چند تا پانتومیم بازی کنین بعد دست بزار روی شکمت 

بعدش تا حدس بزنن چیه هم فیلمشو داری هم خیلی بامزه میشه

Memories pass away, what matters is which ones last.

من عکس نی نی رو که به دنیا اومدگذاشتم اینستاگرام همه سوپرایزر شدن🤣🤣🤣

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من ک بارداری خواهرمو از عمم شنیدم خیلی ناراحت شدم💔

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

من واس دومی زنگ زدم ب مامانم گفتم حاملم گف مگ نگفتمت حواست بده🤦🤕😂

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•