2777
2789
والا بخدا حالا انگار شاخ غول شکستیم سورپرایز کنیم🤣

سوپه چه رایزی؟

اونایی که تو اینستا شوهرشون سورپرایز میشه فقط 

آخه مرد چرا گردن نمی‌گیری😂😂

تازه من چند روز اول به کسی نگفتم به شوهرم میگفتم خجالت میکشم بگم حالا همه میفهمن چیکار کردیم زشته😭😂

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپه چه رایزی؟اونایی که تو اینستا شوهرشون سورپرایز میشه فقط آخه مرد چرا گردن نمی‌گیری😂😂تازه من چند ...

منم بخدا تا ماه چهارم به کسی نگفتم وقتی هم خانوادم فهمیدن اینقدر خجالت کشیدم 🤣🤣

من که همینجوری زنگ زدم گفتم سوپرایزشون هم نکردم شوهرم که خودش میدونس چیکار کرده پس دیگه سورپرایز شدن ...

به سلامتی عزیزم

اخه من تازه عروسم فعلا انتظار ندارن بچه بیارم😂

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معمولی .برای همه جذاب نیست .اینو میگم که واکنشی غیر از تصورت دیدی ضدحال نخوری .

والا شوهرمم گفت از مامان بابای من انتظار نداشته باش واکنشی داشته باشن بعد بخوره تو ذوقت ☹️😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم بخدا تا ماه چهارم به کسی نگفتم وقتی هم خانوادم فهمیدن اینقدر خجالت کشیدم 🤣🤣

تازه من ماه هفتمم دیگه هنوز بعضی وقتا اینجوری میشم 😬😬😂

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

من دوشب دیگه میخوام اینجوری بگیمتو فلش فیلم سونو گرافی تشکیل قلب نی نی رو بریزم.ببریم خونه پدرشوهرم ...

به سلامتی عزیزم فیلم رو از کجا اوردین مگه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارک باشه🥹😍😍😍

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

میتونی دعوت ب شام کنی و یه بشقاب اضافه بزاری رو میز بعد میپرسن مگه مهمون دیگه ای هم هست و اون موقع ب ...

مرسی قشنگممم

اره این با مزه بود😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا شوهرمم گفت از مامان بابای من انتظار نداشته باش واکنشی داشته باشن بعد بخوره تو ذوقت ☹️😂

افرین .میدونی ذوق و اشتیاق برای خود پدرومادر بچه ست .این چیزی که از اول دنیا بوده ،کار شگفت انگیزی نیست .انشالله نی نی هم به سلامتی بیاد بغلتون .با ناز پدرومادر بزرگ بشه💖

خیلی سخته اینطوری🥲 به سلامتی ان‌شاءالله

ولی کاش همونم نمیشنیدم زندگیش خیلی داغونه کاش بچه نمیاورد یه بدبخت تو دنیا کمتر 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔