والا بخدا حالا انگار شاخ غول شکستیم سورپرایز کنیم🤣
سوپه چه رایزی؟
اونایی که تو اینستا شوهرشون سورپرایز میشه فقط
آخه مرد چرا گردن نمیگیری😂😂
تازه من چند روز اول به کسی نگفتم به شوهرم میگفتم خجالت میکشم بگم حالا همه میفهمن چیکار کردیم زشته😭😂
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی میشینم بخاطر بیحسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم بخدا تا ماه چهارم به کسی نگفتم وقتی هم خانوادم فهمیدن اینقدر خجالت کشیدم 🤣🤣
تازه من ماه هفتمم دیگه هنوز بعضی وقتا اینجوری میشم 😬😬😂
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی میشینم بخاطر بیحسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞
والا شوهرمم گفت از مامان بابای من انتظار نداشته باش واکنشی داشته باشن بعد بخوره تو ذوقت ☹️😂
افرین .میدونی ذوق و اشتیاق برای خود پدرومادر بچه ست .این چیزی که از اول دنیا بوده ،کار شگفت انگیزی نیست .انشالله نی نی هم به سلامتی بیاد بغلتون .با ناز پدرومادر بزرگ بشه💖
ولی کاش همونم نمیشنیدم زندگیش خیلی داغونه کاش بچه نمیاورد یه بدبخت تو دنیا کمتر
من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»