2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7249716 بازدید | 695385 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من بعد از یک هفته رفت و آمد و آزمایش و استرس و...سیکل انتقالم کنسل شد حتی برام آزادسازی ...

عزیزم از همه قبل انتقال ازمایش خون میگیرن؟ با چک کردن ضخامت لایه رحم نمیتونن بگن که مناسب انتقال هست یا نه؟ از من هیچی نگرفتن ازمایش فقط ضخامت رو چک کردن.

منم هرچی تو تقدیرم باشه 😍 همش ب سعید میگم تورخدا دومی رو زود اقدام کنیم میگه نه زوده چند سال دیگ می ...

منم یه مرحله باای وی اف باردارشدم وسه ماهگی بچم میخاستم اقدام کنم الان 6سال گذشته ومن همچنان درحال دویدن به دنبالشم. خیلی خسته شدم کاش این کابوس تموم میشد ومن تکلیف خودم رامیدونستم یا میشه یانمیشه. ازطرفی دلم پر میکشه برای حرم امام حسین وحرم امام رصا ولی هزینه های باردارشدن خیلی زیاده ومن نمیدونم بین بچه وزیارت کدوم راانتخاب کنم. اگرشمابودید کدوم راانتخاب میکردید؟ 

❤️❤️

دورت بگردم اترین جون💖🫂 من به خواستم رسیدم اما قلبم کماکان زخم اون سال هارو داره به دوش می‌کشه ، کم ...

فکرمیکردم فقط قلب من پراززخمه. هنوزم یادم به مسیرها ودکترها وامپولهایی که زدم میفته قلبم هزارتیکه میشه نیم ساعت گریه میکنم وبعد بلندمیشم کارهام رامیکنم. 6سال گذشته. ولی زخمه هنوزم تازه است

❤️❤️

سلام، من سال 97 آی وی اف کردم، هزینه اش 6 میلیون بود فک کنم با دارو و اینا شد 12 میلیون. الان مجدد ت ...

سلام طبیعی باردارنشدی؟ منم سال98بودم والان حساب کردم 70تومن میشه برام. تعیین جنسیت هم هستید؟ 

❤️❤️

سلام خانما دکتر برای من پماد واژینال استرومارین نوشته روزی ۳ بار از وقتی استفاده میکنم سوزش و خارش د ...

سلام

حساسیت دادی ویزیت بعدی بگو به دکترت

من خارجیش واول گرفتم ب اون حساسیت داشتم ولی استرومارین بهم ساخت

منم یه مرحله باای وی اف باردارشدم وسه ماهگی بچم میخاستم اقدام کنم الان 6سال گذشته ومن همچنان درحال د ...

عزیز دلم نمیدونم چرا ولی به دلم افتاد برو زیارت خودشون بعدش کمکت میکنن

اخه منم اربعین بابام میخواست بره ولی من تو سیکل بودم 

تاحالا نرفته بودم بابام گفت بیا بریم گفتم نه دکتر دارم

گفت عقب بنداز قول میدم برگشتی حاجت روا باشی

همون شد باورت میشه🥺

من تو کربلا پریود شدم دیگه نشدم ، دارو هامم برده بودم 

تا برسیم ایران وقت سونوم بود 

دیگ رفتم تزریق و مثبت شدم 

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فکرمیکردم فقط قلب من پراززخمه. هنوزم یادم به مسیرها ودکترها وامپولهایی که زدم میفته قلبم هزارتیکه می ...

بگردم الهی 🥺 اره واقعا...

خدا دامن همه رو سبز کنه انشالله ، باز خدارو شکر ثمره ی صبرمون رو داریم. خدا حفظش کنه عزیزم انشالله دومی رو هم ب زودی باردار بشید

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلامحساسیت دادی ویزیت بعدی بگو به دکترتمن خارجیش واول گرفتم ب اون حساسیت داشتم ولی استرومارین بهم سا ...

واقعا ؟ 

شاید برای منم همینطوری شده آخه قبلا استرومارین استفاده کردم حساسیت ندادم 

اینبار یکیشو خارجی گرفتم یکی دیگه ایرانی احتمالا به اون خارجیه حساسیت دادم 

تو چیکار کردی خوب شدی ؟

عزیزم از همه قبل انتقال ازمایش خون میگیرن؟ با چک کردن ضخامت لایه رحم نمیتونن بگن که مناسب انتقال هست ...

2نوع سیکل داریم البته اگربیشترم هست من نمی دونم وقتی داروی تخمک گذاری میدن تاضخامت بره بالا برااینکه بفهمن میزان استرادیولی که خود بدنت تولیدکرده کافیه یا نه میفرستنت آزمایش امااگه روش دوم باشه که ازروز چهارم پنجم پریدی استرادیول دادن دیگه آزمایش نمیگیرن