2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250886 بازدید | 695411 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رپز دوم سنو دادید روز دوم پریود

نه قبلش آزمایش داده بودم ، آزمایش خون amh اومده بود ۰٫۴ دیگه سونو نداد همین آمپول ها رو داد گفت شنبه بیا اگر چیز امید بخشی ببینم ادامه میدیم

خانما برای پانکچر اولین ویزیت چن پریودی باشع و معنولا پانکچر چندم سیکل انجام میشه

اول تا سوم پریودی ویزیت میشی داروها و امپولا رو شروع میکنن

یادم نمیاد چندم سیکل پانکچر میکنن 

فک کنم حول ۱۰ یا ۱۲ روز قبل پریود بعدی

بازم به فولیکولا بستگی داره 

به داروها که خوب جواب بده بدن، بر اساس سونو میگن که کی پانکچر میشی

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

خانما برای پانکچر اولین ویزیت چن پریودی باشع و معنولا پانکچر چندم سیکل انجام میشه

سلام عزیزم روز اول تا سوم ویزیت میشی و عمل معمولا بین روز 12رتا 15 سیکله بازم بستگی ب واکنش تخمدانات داره