2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250666 بازدید | 695403 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی عزیزم.من سر میزنم پیام ها میخونم ب امید خوشحال شدن و موفق شدن شما دوستان برات از خدا میخوام امس ...

خدا فقط آبرو مون  رو حفظ کنه .و به دعای خیر شما نتیجه زحمتمون رو ببینیم.

😉

پارسال انتقالم منفی شد(چک بی بی اول روز یازده مثبت بود.سرفه های شدید گرفتم و ازمایش منفی و چک بی بی هم منفی شد) و ماه بعدش طبیعی باردار شدم و پوچ شد.

۳ ماه خونریزی داشتم تا خودبخود دفع شد.هر چند بستری هم شدم و خداروشکر کارم به کورتاژ نرسید

یه ۴ ماه استراحت داشتم بعد سقط 

و تازه بازم شروع کردم تا امروز.

تصمیم دارم خراش و پی ار پی رو برم.

بیایید بهم امید بدید...

دلم گرم بشه🙏💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💜💜💜💜

😉

پارسال انتقالم منفی شد(چک بی بی اول روز یازده مثبت بود.سرفه های شدید گرفتم و ازمایش منفی و چک بی بی ...

امید به خدا

ان شاالله برای هممون بهترین رقم بخوره

منم دوباره دارم ازمایش و.... میدم که شد باز انتقال بدم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

شروع کنیددخترت مدرسه ای بشه شرایط سختتر میشه.

اره والا

من الان هی باید با هندل کردن بچه مدرسه ای و مرخصی شوهر و.... پاشم برم اصفهان و برگردم

خیلی این استرس مسافت و مدرسه بچه سخته

من حقیقت۶ساله تو این مسیرم

موندم چرا از رو نمیرم

من تا بچم اومد بغلم از مثبت اولیه و سقط ایست قلبی و کورتاژ و انتقال بعدی و زایمان و آن ای سی یو. کلا ...

الان راضی ای؟

منظورم اینه برگردی عقب همه این راها رو میری؟؟؟؟

خدا دسته گلتو برات نگه داره، عاقبت به خیر باشه

الان راضی ای؟منظورم اینه برگردی عقب همه این راها رو میری؟؟؟؟خدا دسته گلتو برات نگه داره، عاقبت به خی ...

خب هدف مهمه دیگه .هرکسی تو زندگیش برای ی هدف میجنگه ایشالله شماها هم ب هدفاتون برسید