2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7252799 بازدید | 695437 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون مرکز ادامه میدی؟انشاله خدا سوپرایز کنه شمارو

با این مرکز ک هنوز شروع نکردم جنینام مال 5 سال قبل بود ک انتقال دادم با این دکتر جدید تو مرکز جدید میخام بسم الله کنم

همیشه دلم خواست سوبرایز بشم مثلا سه چهار رماهگی بفهمم باردارم ولی هیچوقت عملی نشد ک نشد خیره ان شاء الله 

با این مرکز ک هنوز شروع نکردم جنینام مال 5 سال قبل بود ک انتقال دادم با این دکتر جدید تو مرکز جدید م ...

عزیزم مطمنا خیر برات رقم میخوره اما من تجربه ناچیزی دارم .شیراز مرکز ای وی اف زیاد داره اما گرون ترینش رستمی هست که دختر خالم و خودم اونجا انتقال اول مثبت شدیم و تعداد مثبت هاش زیاده .راستش بنظرم یک مرکز خصوصی که سابقه خوبی داره پیدا کن.مراکز دولتی خیلی شانسی هست .البته این نظر کنه وگرنه بازم بستگی ب تقدیر داره

با این مرکز ک هنوز شروع نکردم جنینام مال 5 سال قبل بود ک انتقال دادم با این دکتر جدید تو مرکز جدید م ...

مثلاً سال ۱۴۰۲ تخمک کشی این مرکز ۲۵ میلیون و آزمایش ها سونوها و انتقال مجموعه میشد ۸۰ الی ۹۰ 

حتی پی از پی رو ۷ میلیون می‌گرفت

الان ک‌دیگه شنیدم خیلی بیشتره

ولی خب واقعا کارشون خوب بود

عزیزم مطمنا خیر برات رقم میخوره اما من تجربه ناچیزی دارم .شیراز مرکز ای وی اف زیاد داره اما گرون تری ...

مرسی عزیزم من سه انتقالم رو تو رضوی مشهد بودم ک خصوصی و عالیه ولی نشد الانم میخام کلینیک ارمغان برم اونم خصوصیه شیراز تهران خوبن ولی خیلی از ما دورن