2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7251102 بازدید | 695417 پست
تاپیک سال ۹۴ 😨

بله عزیزم از سال ۹۴ تا الان چراغ این خونه روشنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای خوبممن امروز روز ۹ انتقال بودم ۲ تا بی بی چک زدم دریغ از یه هاله کمرنگیعنی منفی شدم ؟

عزیزم‌ بی بی روز ۹ چرا آخه؟

دلت هوس ماهیتابه آنا رو کرده؟

ببین ویارت از الان شروع شده اما چرا با ماهیتابه؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانوم ما امیدوارم حالتون خوب باشه من امروز روز ۱۱ آیوی آی بودم چک بیبی زدم و منفی شد متاسفانه د ...

چرا شماها انقدر عجله میکنین آخه؟

زوده برا بی بی....

خیلیا روز چهارده پانزده بتاشون زیر پنحاه بوده خوب بتای زیر پنجاه تو روز نه یا یازده چه انتظاری ازش دارین خوب؟

تازه برا آی یو آی که واقعا زود بوده روز یازده!!!

عزیزم‌ بی بی روز ۹ چرا آخه؟دلت هوس ماهیتابه آنا رو کرده؟ببین ویارت از الان شروع شده اما چرا با ماهیت ...

آنا جان اصلا آنقدر نا امید شدم که خدا میدونه

دل درد پریود هم دارم

یبار هم سه چهار سال قبل منفی شدم همش نگرانم

عزیزم‌ بی بی روز ۹ چرا آخه؟دلت هوس ماهیتابه آنا رو کرده؟ببین ویارت از الان شروع شده اما چرا با ماهیت ...

و اینکه تو همینجا خوندم خیلیا گفتن روز دهم نشون میده

و اینکه یه سریال گفته بودن بی بی منفی شده واقعا هم منفی بودن

خلاصه که دعام کنید جنین های باقیمونده م تعدادش خیلی کمه

من 3 بار تخمک کشی و مجموعا 5 بار انتقال داشتمفقط انتقال اول بتا مثبت شد که افت کرد و از دستش دادم. و ...

همه انتقالا و پانکچرها توی یک مرکز بود؟ کدوم مرکز بودی؟

ببین من ۴بار iui منفی شدم

۲بار انتقال با دکتر فروتن بیمارستان بهمن منفی شدم

۲بار انتقال مرکز مام با دکتر علیرضایی منفی شدم هربار ۳تا بلاست با کیفبت آ انتقال نیدادم دیگه خودِ دکتر علیرضایی گفت هیچ دلیل علمی برای منفی شدنت وجود نداره میخوای دفعه بعد برو یکی دیگه از دکترای مام برات انتفال بده دست رو عوض کنیم شاید جواب داد

منم رفتم با دکتر تمیزی جنینای بی کیفیتم مونده بود کاملا نا امید بودم ولی در کمال ناباوری مثبت شد

میخوام بگم مرکز رو عوض کن دکتر رو عوض کن اگه جنین خوب برات تشکیل میشه به اسن زودی نرو سراغ اهدایی صبوری کن بالاخره جواب میگیری

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی و ربی من لی غیرک / خدایا شکر برای هدیه قشنگت

سلام دوستان عزیزم نمیدونید با جه حالی داشتم میگشتم که یه نفر شبیه خودم پیدا کنم چقدر خوشحال شدم این تاپیک هست

عزیزان من تو سیکل ای وی اف هستم دکتر برام امپول الونوا نوشته 

کسی این امپول رو استفاده کرده و نتیجه بخش بوده؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
عزیزم چندبار انتقال منفی داشتی؟کیفیت جنینات خوب بوده؟

واییییییی چه میبینم نهال قشنگم 

خدایا شکرت عزیزم 

چقد ارزوی این روزو داشتم 🥹🧿

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

چله دعای توسل 📋

شروع چله 3شهریور 404

پایان 12مهر404

1ـhappygirlss✅

2ـalaa✅

3ـسپیدار✅

4ـداداشم✅

5ـنهال6467✅

6ـمهربون21✅

7ـ5golnarges✅

8ـataitalbi✅

9ـ عبدالواحد✅

10ـzendgiman✅

11ـmmmmmmzzz✅

12ـ ثنا1994.✅

13ـمامان1هاکان✅

14ـآلا11543✅

15ـ سرونازززز✅

16ـfavali✅

17ـآلادیا✅

18ـ یاس5578✅

19ـستارهقلبمن✅

20ـراهله ۱۰۶۹✅

21ـآهسته✅

22ـ زهراعروس✅

23ــ مهتاب ۴۴۴✅

24ـمارپلهههههه✅

25ُـنیکاد✅

26ـزهره✅

27ـ آبجی زهره ✅

28ـشطرنجی✅

29ـzhian74✅

30ُـnooshabehgoon✅

31ـ هستی87✅

32ـshervin68✅

33ـ بهارنارنج-✅

34ـآرام ۶۸✅

35 ,پونه00✅

36ـpariiiii73✅

37ـzohrehjafari✅

38ـ-sharare-✅

39ـ۳شهربورم

40ـثنا 1994

41ـ علیانم و خودم.

🏵️🏵️

چهارشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

سلام آلاجون شماچی کارکردین آخرین بارکه اینجابودم سقط داشتین دیگه انتقال دادین؟باردارشدین؟

سلام عزیزم قربونت خودت چطوری ؟

نه گلم هنوز نرفتم دنبالش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام فاطمه جان خوبی عزیزم؟سلین جان خوبه؟ماشالا چه جیگر شده خدا حفظش کنه براتونممنون که به یاد من بود ...

خییییییلی مباااارکه عزیزم ان شالله بسلامتی بغلش بگیری 😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همه انتقالا و پانکچرها توی یک مرکز بود؟ کدوم مرکز بودی؟ببین من ۴بار iui منفی شدم۲بار انتقال با دکتر ...

دکترم ثابت بود سه بار مرکز دولتی باهاش انتقال دادم که یک بارش مثبت شد ولی نموند،  دیگه به خاطر همون تجربه خوب که داشتم عوضش نکردم دو بار دیگه هم باهاش رفتم خصوصی

که فایده نداشت. 

من سر جمع ۷ بار هم iui کردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ هر بار رحم خوب،  فولیکول خوب و نمونه اسپرم خوب اما نشد که نشد که نشد. 

بعد چندماه استراحت دارم دوباره شروع می کنم

در کنار اصلاح سبک جدی تر 

امید به خدا دیگه. 

خداروشکر که شما جواب گرفتین ایشالا به سلامتی بیاد بغلتون

برام دعا کنید اگه یادتون بود لحظه زایمان😭

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫