2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250340 بازدید | 695399 پست
بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشهاينجا يه مدت خونه دوم من بود 🫠😂 برگشتم بعد مدتهايه سوال دارم كسى از ...

دکتر ب من داد که اگه مشکلی بود آزمایش تکمیلی بده 

که نرمال بود 

بنظرم داروی ایمنی بهت بدن 

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

سلام عزیزم مرسى كه ياد منم بودىبعد مدتها اتفاقى سر زدم خيلى خوشحالم برات كه بلاخره نتيجه اون همه زحم ...

عزیزم مورفو که خوبه ما مورفولوژی بین صفر و‌ یک بودیم.....

الان من دو‌ تا فرشته دارم....

تازه گل پسرم مثل یه معجزه اومد تو دلم....

طبیعی در کمال ناباوری....

پس امید داشته باش.....

انشالله بهترینا منتظرته عزیزم.....

دنبال تی پی او هم باشه.....

کم کاری تیروئیدم داری؟

اگه داری حتما بررسیهای ایمنیو کامل انجام بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله دعای توسل 📋

شروع چله 3شهریور 404

پایان 12مهر404

1ـhappygirlss✅

2ـalaa✅

3ـسپیدار✅

4ـداداشم✅

5ـنهال6467✅

6ـمهربون21✅

7ـ5golnarges✅

8ـataitalbi✅

9ـ عبدالواحد✅

10ـzendgiman✅

11ـmmmmmmzzz✅

12ـ ثنا1994.✅

13ـمامان1هاکان✅

14ـآلا11543✅

15ـ سرونازززز✅

16ـfavali✅

17ـآلادیا✅

18ـ یاس5578✅

19ـستارهقلبمن✅

20ـراهله ۱۰۶۹✅

21ـآهسته✅

22ـ زهراعروس✅

23ــ مهتاب ۴۴۴✅

24ـمارپلهههههه✅

25ُـنیکاد✅

26ـزهره✅

27ـ آبجی زهره ✅

28ـشطرنجی✅

29ـzhian74✅

30ُـnooshabehgoon✅

31ـ هستی87✅

32ـshervin68✅

33ـ بهارنارنج-

34ـآرام ۶۸

35 ,پونه00

36ـpariiiii73

37ـzohrehjafari

38ـ-sharare-

39ـ۳شهربورم

40ـثنا 1994

41ـ علیانم و خودم.

🏵️🏵️

پنجشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشهاينجا يه مدت خونه دوم من بود 🫠😂 برگشتم بعد مدتهايه سوال دارم كسى از ...

عزیزم عددش خیلیم بالا نیست من کسیو میشماسم بالای هزار بود اما شکر خدا الان مامان شده....

دنبالش باش....

انشالله به زودی جواب میگیری....

به نظرم زوده بری سراغ اهدایی....

عجله نکن کامل همه چیو بررسی کن....

ایمنی، انعقادی....

تغذیه هارو اصلاح کنین....

ورزش....

آب خوردن زیاد....

خنک کردن ب ی ض ه ها....

تغذیه سالم برا همسرت....

شلوار تنگ نپوشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من دو بار انتقال دادم منفی شد بعد خاستم ای یو ای کنم تخمک آزاد شد برام ای یو ای انجام نشد.... الانم ...

عزیزم به تغذیه....

خورد و خوراکت برسی....

خواب خوب ورزش آب خوردن....

تغذیه سالم....

میوه های فصل....

اینا همش اصلاح سبکه....

تغذیه مناسب با طبع بدن....

معلوم نیست گلم.گفتن دی ان ای اسپرمه که نرمال گفتن ممکن ژنتیک تخمک باشه که تخمک اهدایی دادن اونم نشد. ...

عزیزم الان یعنی خودت فولیکول داری هرماه و آزاد میشه ضخامت اندومتر خوبه؟ آزمایش همسرت خوبه؟ 

اگ اینا همه خوبه شاید از استرس ته 

استرس رو کم کن 

ویتامین سی 1000

ویتامین ای 400 

ویتانین دی1000

کوالی فول 

روزی یکی بخور 

امگاسه هر سه روز یکی خیلی اینا رو لانه گزینی تاثیر داره

سلام قشنگم خوبی جوجه ت خوبه بخدا با همه ی روشی جلو رفتم دوتا انتقال قبل اهدایی بودم بازم نشد انتقال ...

سلام عزيزم شكر خدا اونم خوبه ممنونم

اترين جان نميتوني با همون جنين هاي فريز، ٥ روزه كنن بعد رحم بگيري؟ شايد مثلا رحم جنين پس بزنه يا مثلا استرس زياد نزاره جنين بمونه…

سلام عزیزم منم همین آزمایش رنج آزمایشگاه 56 بود مال من 60 بود ب زنان گفتم گفت اشکال نداره فک نکنم در ...

تاکرولیموس قبلا دکتر ابمنی بهم داده بود،  سرم ای وی ای جی هم جواب نداد به من،  دیگه آسپرین و پردینزولون هم مرتب خوردم یه دوره

هیچی روی من جواب نمیده متاسفانه🥲

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

عزیزم مورفو که خوبه ما مورفولوژی بین صفر و‌ یک بودیم.....الان من دو‌ تا فرشته دارم....تازه گل پسرم م ...

مورفو برای همسرم تا 5 هم رفت ولی خوب چه فایده،  با جنین های عالی 5تا سیکل ناموفق داشتم. 

انواع داروی ایمنی،  هیسترو، خراش،رحم خوب،  نشد که نشد

تا یه پزشک دیگه بهم پیشنهاد اهدایی داد. که منم اقدام کردم ازمایشات جدید دادیم، شرایط عالی نیست ولی بدم نیست ذخیره خودم شده 2، میترسم بگن باز بیا تخمک کشی کن،  

فردا وقت دکترمه، کاش برم نگردونن سر نقطه اول.  از خودمون میخواست بشه میشد💔

عزیزم عددش خیلیم بالا نیست من کسیو میشماسم بالای هزار بود اما شکر خدا الان مامان شده....دنبالش باش.. ...

ببیند هرررر کاری فکر کنید کردم. از اصلاح سبک و ورزش و تغذیه بگیرید تا هیسترو،  سرم،  انواع داروی ایمنی و انعقادی،  تحت نظر دکتر، با تشخیص نا باروری بی علت،  تیروئید هم سونو دادم نرماله. 

که تازه رسیدم به اهدایی که تیر آخرمه.  

بین بهزیستی و اهدایی دومی رو فعلا ترجیح دادم، حداقل بتونم بارداری رو تجربه کنم و کسی هم نفهمه. 💔💔💔

اگه مربوط به تیروئیده اره از من بالاست

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خب چی کار کردین برای کنترلش تونستید بچه دار بشید؟

من بخاطر کیست تیرویید بهش دچار شدم و فقط علت ناباروریم این نبود.

چندین فاکتور ایمنی

مشکلات انعقادی

مشکلات رحم و هرمونی کلا یه پیکج کامل.

بله الحمدلله با استراحت مطلق و داروهای خاص.

البته بعد از ۵ تا بارداری نافرجام!

کلا باید هی بشم تاببینم کی میمونه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خب چی کار کردین برای کنترلش تونستید بچه دار بشید؟

باید هرماه ازمایش تیروئید بدم که بالا یا پایین نره یعنی مرتب باید تیروئیدم تحت نظر باشه.

از ۲۰۰۰۰ رسیده به ۱.۵

ببیند هرررر کاری فکر کنید کردم. از اصلاح سبک و ورزش و تغذیه بگیرید تا هیسترو، سرم، انواع داروی ایم ...

سر اذان هست برات از صمیم قلب میخوام ی دوقلو سالم خدا بهت بده که هر لحظه لذت ببری از وجودشون.خیلیییییییییی امیدوارم به امسال برات