2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250260 بازدید | 695397 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم خدا همه اموات شما رو هم بیامرزهن سمت چپ پهلوم درد میکنه میزنه به خط کمر و پشتم

قربونت عزیزم

ایشالله خب پس چیزی نیست وخوب میشی لامصب کبد چرب بده😐

حتما برو دکتر پشت گوش ننداز

طلوع جونم خوبی عزیزم دوستیمو پذیرفتی ولی پیدات نمیکنم و سوالی داشتم که بنظرم شما را با 2آفتاب اشتباه ...

قربونت عزیزم.

اگر من جوابشو بدونم در خدمتم🥰

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلامروز ۱۱ خیلی زوده برای تست و بی بی چک آخه!!!حتی روز ۱۵ هم میگن فقط آزمایش، بی بی چک نه!الکی به خو ...

سلام عزیزم خوبی؟ اوضاع احوالت چطوره؟

به امید سبز شدن دامن همه ی بانوان سرزمینم🙏

سلام عزیزم خوبی؟ اوضاع احوالت چطوره؟

سلام عزیزم.خوبی شما؟ اوضاع و احوال ردیفه؟؟؟

والا خوبم🤷‍♀️

روز نهم انتقال داره تموم میشه و هیچ علائمی ندارم😂🤷‍♀️

فقط یه هرازگاهی درد پرزودی،اونم خیلی کم، ترشح هم ندارم🤷‍♀️

خداکمک کنه

گروه آی وی اف دارین منم عضو کنین؟

من دارم@kalilt79تلگرام بهم پیام بده

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام عزیزم.خوبی شما؟ اوضاع و احوال ردیفه؟؟؟والا خوبم🤷‍♀️روز نهم انتقال داره تموم میشه و هیچ علائمی ...

منم روز 7م دیشب بی بی زدم هاله خیییییییلی کمرنگ داشت . صبح ازونم کمرنگ تر نمیدونم بشه اعتماد کرد یا نه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
منم روز 7م دیشب بی بی زدم هاله خیییییییلی کمرنگ داشت . صبح ازونم کمرنگ تر نمیدونم بشه اعتماد کرد یا ...

انشالله که خیره

ولی مطلقا توی این دوران بی بی چک نزنید

ایشالله مثبت که شد، یه دونه برای یادگاری بزن